2013-10-22 ساعت 10:29
(2013-10-22 ساعت 10:13)MEHDIREZAEI نوشته:(2013-10-20 ساعت 16:25)امير جو نوشته:درود دوست عزیز(2013-10-17 ساعت 21:36)sce نوشته: امروز(17 اکتبر ) مجددا و بعد از 34 روز از ورودمون به اداره سوشال رفتبم.مجددا درخواست سوشال رو کردیم و این بار کارمند مربوطه علاوه بر ثبت اطلاعات ما در سیستم،رسیدی هم مبنی بر پذیرفته شدن درخواست ما داد.چیزی که در مراجعه اول ما به مابرای ما دقیقا سر 2 هفته اومد یک کارت کوچک که شماره داره. البته برا بچه یک هفته بعدش اومد. نمی دونم چرا . برای گواهینامه من به مرکز روزنبرگ رفتم 30 دقیقه کارم انجام شد با احتساب امتحان شهر جاش کمی دور بود ولی ارزش داشت چون روز قبلش 4 ساعت تو بلف 8 الاف شدم کارم هم تموم نشد روز بعدشم شهر امتحان دادم اگه اشنا داری حتما برو اونجا خیلی خوبه رفتار کارکناش هم خیلی خوبه
منم امروز رفتم سوشال نورس وست کخه خیلی شلوغ بود و فرم ها رو پر کردیم و رسید داد و گفت تا دو هفنه دیگه میاد تا ببینیم پی میشه.
شاپور جان چرا گواهینامه بین المللی نگرفتی من الان دو هفته هست رانندگی می کنم و چقدر هم رانندگی اینجا شبیه تهرانه؟!!!
آقا مهدی
تو هیوستن با گواهینامه بین المللی می شه رانندکی کرد؟
یکی از دوستان من که اونجاست بهم گفت نگیر چون فقط تو کالیفرنیا می تونی ازش استفاده کنی!!!
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن