2013-10-23 ساعت 01:58
سلام دوستان عزیزم مخصوصا به دختر خانوم های گل پیج که مثل من تازه واردن و با نامزد آمریکایی شون تازه تصمیم دارن که برا ویزای نامزدی اقدام کنن. اول تبریک میگم بهشون بعدم این که یک مشکل اساسی که هست اینه که به علت نبود گروه های کوچیکی که یک هدف و پروسه مشترک رو دنبال می کنند و هیچ تجربه ایی هم ندارن! تصمیم گرفتم که از خانوم هایی گلی که اینجا هستن و مثل خودم تازه می خوان اقدام کنن برا انجام مراحل گرفتن ویزای نامزدی و مراحلی که قبل از شروع به انجام این پروسه لازمه رو در غالب یه گروه کوچیک با این هدف که آقایون نامزدامون هم که آمریکایی هستن و فارسی رو هم نمی دونن بتون باهم آشنا بشن تا یه هماهنگی بیشتری بین اون دوتا زوج خوشبخت به وجود بیاد و هم این که از راه حلها و تجربیات هم استفاده کنیم.. من و نامزدم حس تنهایی می کنیم تو این قضیه خیلی ترسها برای ما وجود داره بیشتر برای اون چون که بیشترین بار مسئولیت روی دوشه اونه ! و یکسری ترس ها هم از کشورم داره و از دولت و... اگه با کسی مثل خودش بتونه آشنا بشه بهتر می تونه قضیه رو برای خودش حل کنه.. اگه شما هم همین مشکلات رو دارین لطفا بقیه رو هم در جریان بذارین و اگه که موافقین اونا رو باهم آشنا کنیم.. تا با حرف زدن با کسی که هم زبونه خودشونه و تو شرایط یکسان از نظر اهدافشون هست بتونن اعتماد به نفس پیدا کنن.
با تشکر
با تشکر