2013-10-23 ساعت 15:43
(2013-10-23 ساعت 00:10)mhz_ir نوشته:(2013-10-22 ساعت 22:01)mayamoor نوشته: سلام دوستان عزیزتا جایی که اطلاع دارم چون فرزندتون زیر 21 سال هست میشه زیر مجموعه شما باشن و برای گرفتن ویزا مشکلی نداره و برای اجازه خروج هم روال برای سفر تفریحی که قبلا 20 روزه بود ظاهرا الان 30 روزه شده به این صورت هست:
من یک پسر زیر ۲۱ سال دارم که فعلا دانشجو هست یعنی فعلا معافیت تحصیلی داره . تقریباً دوماه دیگه باید برای مصاحبه بریم ، ممکنه پیشکسوتان عزیز راهنمایی کنند که من چه مراحلی رو باید طی کنم البته غیر از ودیعه ۱۵ میلیونی که در جریانش هستم ، و ایا مشکلی از لحاظ سربازی پسرم نخواهم داشت در زمان گرفتن ویزا و خروج از کشور؟
ممنون خواهم شد از راهنماییتون .
گرفتن نامه خروج از کشور از امور دانشجویی دانشگاه(تاریخ خروج و ورودتون رو از قبل آماده کنید و در فرم مربوطه وارد کنید)/بردن نامه به نظام وظیفه مرکز استان محل سکونت/گرفتن نامه واریز 15 میلیون وجه نقد برای بانک میزان(دقت کنید من خودم سر واریز این مبلغ مشکلی که داشتم این بود که بانک حتی کارت هم قبول نکرد و ناز کرد و گفت چون پول آنی به حسابمون نمیاد و مجبور شدم از طریق بانکی که حساب خودم بود برای بانکهای دیگری که بانک قوامین در اونجا حساب داشتن چک بین بانکی بگیرم و فیش واریزی رو برای بانک قوامین ببرم)/تکمیل فرم نظام وظیفه توسط بانک بابت تایید واریز و بردن آن برای نظام وظیفه/نظام وظیفه به صورت سیستمی درخواست شما را برای خروج به اداره گذرنامه ارسال میکنه و شما باید با پاسپورت به اداره گذرنامه برید و اونا تو سیستم میزنن و احتمالا میگن دو سه روز دیگه بیان خبر بگیرید که قطعی شده باشه/آماده شدن برای خروج از کشور
تذکر:بهتر هست از فیش واریزی که به حساب نظام وظیفه واریز کردید یه ترجمه داشته باشید و به سفارت در صورت نیاز نشون بدید.به شخصه این مدرک رو از من نخواستن حتی سوال هم نکردن چطوری اومدی چون خودشون میدونن ولی این 100% نیست چرا که یکی دیگه از دوستان در سفارت دیگه ازش این فیش رو خواسته بودن و بدون اون کارش گیر کرده بود.غیر از این مشکل دیگه ای نباید باشه.
نکته:دیگه مجوز خروج مثل قدیما تو پاسپورت نوشته نمیشه بلکه تو سیستم ثبت میشه.
دوست عزیز ، ضمن تشکر فراوان از توضیحات کامل و مفیدتون ، اگر امکانش هست به یک سوال دیگه منهم پاسخ بفرمایید، من شنیدم پسر یکی از کسانیکه ویزاشون رو دریافت کردن با خوشحالی به وطن بازگشتن و زمانیکه برای خروج از کشور و رفتن به ا م ر ی ک ا اقدام کردن بدلیل وجود مهر ویزا در پاسشون اجازه خروج به پسرشون رو ندادن ، این امکان داره ؟ایا ممکنه منهم دچار چنین مشکلی در رابطه با پسرم بشم ؟ در اینصورت چکار باید کرد ؟
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر