کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشخصات عکس دیجیتالی برای شرکت در لاتاری
(2013-10-25 ساعت 16:05)IRANDOKHT نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 15:52)King Eagle نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 15:32)IRANDOKHT نوشته:  سلام دوست عزیز ...میشه خواهش کنم توضیح بدید چطور تاریخ عکستونو تغییر دادید؟ من تاریخ دوربینی که عکاسم عکس گرفته روی تاریخ 2000 هستش ...چطوری این تاریخ را عوض کنم؟

راست کلیک روی عکس--->propertise حالاdetailsحالا روی time takenوبه راحتی تاریخ رو تغییر بدین Smile
ممنون از توجهتون اما متاسفانه من آیکون به نام details ندارم وقتی روی عکس رایت کلیک میکنم پروپرتیز را میزنم و بعد آیکن سامری دارم و سیمپل فقط بعد سامری را میزنم و ادونس بعد تمام مشخصات عکس میاد.... دیتیلز نداره متاسفانه!!
خواهش دارم.شما احتمالا ویندوز xp دارین من برای 7 گفتم.شما اگر تاریخ عکس رو هم تغییر ندین هیچ ایرادی نداره اصلا چیزی نیست که کامپیوتر یا آفیسر بخوان بهش گیر بدن.خوب یک فرد 30ساله در سال 2000تغریبا 18 سالش بوده خوب چهره یک فرد از 18تا30 خیلی تغییر میکنه و این مشخصه و اونا هم نمیان بگن شما عکس 18سالگیت رو گذاشتی
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: soroosh yz ، IRANDOKHT ، daad

پیام‌های این موضوع
RE: مشخصات عکس دیجیتالی برای شرکت در لاتاری - توسط King Eagle - 2013-10-25 ساعت 16:19
مشخصات عکس دیجیتا - توسط mahdibashoma - 2013-10-01 ساعت 14:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: