2013-10-26 ساعت 13:28
(2013-10-26 ساعت 11:51)ali 1346 نوشته:(2013-10-26 ساعت 11:31)آرادایمان نوشته: ببخشید دوستان
میشه عواملی رو که باعث کلیرنس شدن میشه رو بگین. چکار کنیم که یک ضرب ویزا بگیریم و معطلی نداشته باشه...
کسانی که شغل دولتی دارن مشکل می خورن! یا همه؟ کار توی شرکت های خصوصی هم مشکل داره و طرف کلیر می شه؟؟؟؟
دوست خوبم من 22 اکتبر کیس خانوادگی مصاحبه داشتم وشغل خانم من دولتی و من هم سربازی رفته بودم .پرونده ما هم مشکلی نداشت خود آفیسر گفت . فقط یک روال اداری است که باید طی شود در ضمن پرونده ما را که باز کرد از قبل فرم آبی لای پرونده آماده بود.هیچکس نمی داند دلیل واقعی چیست هر کس روی تجربه خودش پیشبینی میکند .برای مثال یک کیس ازدواج همان روز یک ضرب گرفت ولی یک کیس ازدواج دیگر کلیر خورد.موفق باشی
با سلام
اگر کمی در نوشته قبلی دوستان گذری میکردید می دیدید که بارها در ارتباط با کلیرنس شدن توضیح داده شده است.
زمانی که شما فرم ها پر میکنید و به اداره nvcمیفرستید یکی از سوالات شغل فعلی شماست و اگر شما در آن فرم مشخصات شغل خود یا خانواده را دولتی نوشته باشید و یا د ر ارتباط با خدمت شما ذکر کرده باشید که به خدمت رفته اید پس از قبل برگ آبی را در پرونده شما خواهد بود و شما در زمان مصاحبه خواهید دید قبل از هر سوالی از طرف کنسول برگ آبی در پرونده شما موجود است.
مسئله بعدی نوع کار فعلی شماست که اگر سفرهای خارج از کشور متعددی رفته باشید نیز به احتمال زیاد باز شامل fbiچک خواهید شد و در آخر باز امکان داره حتی اگر شغل دولتی نداشته باشد و سربازی را معاف شده باشید و سفر های زیاد خارجی هم نرفته باشید کنسول تشخیص دهد که شا باید fbiچک شوید . البته همانطوریکه دوستان گفتند مشکل خاصی نیست فقط زمان جواب از اداره فدرال آمریکا جند ماهی(بستگی به شانس شما) زمان بر میباشد .
ضمنا" یک نصیحت به همه دوستان به عنوان برادر کوچکتر شما می خوام جسارتا" انجام دهم و آن اینه که به هیچ عنوان زمان مصاحبه به کنسول دروغ نگوئید زیرا اگر متوجه دروغ شما بشوند کیس شما به مشکل اساسی برخورد میکنه.
آرزو می کنم که به شما یکضرب ویزا بدهند و شما در این سایت اعلام فرمایید و همگی ما را خوشحال کنید.
موفق باشید
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009