2013-10-26 ساعت 19:45
(2013-10-26 ساعت 17:38)navidshii نوشته: این سوال من بیشتر از دوستان قدیمی تر هست.آیا توی این 2،3 سال اخیر روند کلیرنس همیشه انقدر کند بوده یا جدیدا اینطور شده؟!حداقل سفارت خودمو که 4،5 ماه زیر نظر دارم افراد زیادی کلیر نشدن.تا 25 سپتامبر که 95% کیس نامبرها مربوط به لاتاری ها بوده و از اول سپتامبر تا حالا که حدود 2 ماه میشه فقط 5 نفر اعلام شدند.تمام کیس هایی که من توی فامیلهامون سراغ دارم نهایتا 4 ماه طول کشیدند.ولی اینجا خیلی وقته کسی رو ندیدم که کلیر شده باشه(در هر 3 سفارت).به نظر من جای هیچ نگرانی نیست چون احتمالا کار همه یجا گیر کرده و یهو میبینید چندین نفر رو باهم می زنند.درضمن باید این رو در نظر گرفت که جامعه آماری که توی مهاجرسرا هستند خیلی گسترده نیستند و احتمالا چندین برابر ما اشخاصی بیرون این سایت منتظر کلیرنس هستند.به هر حال همین که اینجا همه باهم هستیم و همو درک میکنیم خیلی خوبه.من کمتر جایی اینطور جوی دیدم که همه سعی می کنند به هم روحیه بدند و هر کمکی از دستشون بر میاد به هم میکنند.یک لحظه فکر کنید اگه همچین جایی نبود انتظار چقدر سخت تر میشد...
دوست عزیز ما کاری به جامعه آماری مهاجرسرا نداریم، طبق آماری که در هر سری آپدیت سایت سفارت توسط itex معمولا اعلام میشه بیش از 2 یا 3 یا نهایت 6 کیس کلیر شده نداریم، که تا الان تقریبا همه خارج از مهاجرسرا بودن
علتش هرچی هست امیدوارم معلولش ما نباشیم