2013-10-27 ساعت 12:24
(2013-10-27 ساعت 11:24)alireza001 نوشته: سلام ، در خصوص مبلغ بانكي خيلي سخت نگيرين ، چون شرط لاتاري كه داشتن تمكن مالي بالا نيست. انقدر به خودتون استرس وارد نكنيد. در خصوص اسپانسر هم بگم كه يك كار اضافي داريد انجام ميديد. چون اگه اسپانسر بياريد دو حالت حتما پيش مياد:دوستان گرامی با عرض ادب و احترام
1- آوردن اسپانسر براي كسي كه در لاتاري برنده شده اتوماتيك وار نشان دهنده اين ميتونه باشه كه اصلا طرف تمكن مالي نداره و يا با كار كردن در آمريكا مشكل داره (به هردليلي)
2- ممكنه اسپانسر شما مشكل مالياتي داشته باشه و يا درآمدش كم باشه كه به شما ميگن بايد يك اسپانسر ديگه هم بياريد كه ميشه قوز بالا قوز.
لاتاري تنها حالتي از حالتهاي مهاجرت هست كه نياز به اسپانسر نداره. آوردن اسپانسر مشكلي نداره اما ميتونه پروسه كار شما رو كاملا" مختل كنه.
يادتون باشه در روز مصاحبه هيچ حرف اضافي نزنيد. تا زماني كه از شما سوالي نپرسيدن حرف نزنيد و اگر سوالي پرسيدن جوابهاتون كوتاه و كامل باشه.
من خيلي ها رو ميشناختم كه كسي رو توي آمريكا نداشتن ، اينجا هم كار و بار درست و حسابي نداشتن و خيلي راحت ويزاي مهاجرتيشون (از طريق لاتاري) رو گرفتن.
ضمن تأیید فرمایشات alireza001 و پیرو اینکه بحث و تبادل نظر بر سر مبلغ تمکن مالی در این تاپیک بسیار گسترده بوده و اعداد و ارقام بسیار متفاوتی مطرح شده که گاهاً حتی باعث سر درگمی است ، چند نکته را من باب توصیه به عرضتان می رسانم:
1- لینک جدول حداقل تمکن مالی در سال 2013 که بطور رسمی از طرف دولت آمریکا اعلام شده (در سایت U.S. Departement of Homeland Security ) در امضای خودم گذاشتم.
2- توصیه می شود حداقل را رعایت کنید ( حالا یک مقداری بالاتر) . یعنی اینکه تمکن مالی خیلی زیاد ممکنه نتیجه عکس بده و سوال برانگیز بشه . (آ م ر ی ک ا ی ی ها مثل ما فکر نمی کنند که هرچی بیشتر داشته باشی یعنی کارت درست تره . در اینگونه موارد کار از محکم کاری ممکنه عیب کنه!!!!)
3- در هرحال هرکسی مختاره هر طور صلاحشه عمل کنه ولی خواهشاً راهنمایی دوستان برای مبلغ تمکن بر اساس مستندات معتبر انجام بشه نه ایده و نظر شخصی.
4- ملاحظات و تجربیات گرانقدر دوستان را در این ارتباط در تاپیک های 2014 و همچنین سال های قبل از نظر دور نداریم چون خیلی با ارزش و کارسازه.
سلامت و پاینده باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟