کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2013-10-27 ساعت 12:17)King Eagle نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 12:01)Hadi_20 نوشته:  ببخشید دوستان برای اینکه ثابت کنید که مدرک لیسانس دارید حتما لازمه که اصل مدرک باشه یا با مدرک موقتم میشه و کارو راه میندازه.من دیدم که بعضی ها میگن مدرک موقتم میشه.واقعا مطمئنید؟؟؟؟من بار دومه ثبت نام کردم و بار اول قشنگ یادمه که درگیر مدرک و این چیزا که بودم گفته شده بوده واسه لیسانس اصل مدرک می خوان.حالا یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که اصلا مدرک موقتم نمیدن این بی..... و منم سربازی نرفتم و میخام برم بعد چندماه و واقعا نمی خوام ریسک کنم.حالا می خوام بپرسم که من درسم تموم شده کامل ولی خب نه مدرک موقت دارم نه مدرک اصل.پس با این اوصاف می خوام بزنم some university courses .حالا آیا بهم گیر میدن یا نه؟چون واقعتشم پاس کردن تمام واحد های درسی به این معنی نیست که شما لیسانس داری بلکه وقتی لیسانس داری که مدرکت دستت باشه.پس چون در حال حاضر مدرکی دست من نیست ولو اینکه تمام واحد های دانشکاهیم پاس کرده باشم پس با این وجود به نظر خودم من دارم همون چیزی که شرایط حالم است می نویسم.
عزیز منم مثل شما اصل مدرک که هیچ موقتشم ندارم اا نگران نیباش میتونی بری ثبت نام کنی برای دانشگاه در مقطع بالاتر و اون موقع مدرک موقتت رو به راحتی از دانشگاه میگیری و وسلام میری دنبال کارت.اونا خودشون میدونن که دانشگاه های ایران به خاطر سربازی مدرک اصلی رو نمیدن درنتیجه همون موقت رو قبول دارن
اينجور كه من مطالباي سالهاي قبلو خوندم هيچ مشكلي وجود نداره من خودمم مث شمام ولي زدم مدرك دانشگاهي. چند نفر بودن اين مشكلو داشتن بهشون گفته بودن مهم مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي هس اونا رو ترجمه كنين برامون بيارين
تشکر کنندگان: Hadi_20

پیام‌های این موضوع
REم ثبت نام - توسط sib 24 - 2013-10-21 ساعت 09:18
RE: سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام - توسط ahmad00 - 2013-10-27 ساعت 12:36

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان