کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-27 ساعت 13:53)shamim_irs نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 00:22)basi2014 نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 22:55)shamim_irs نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 15:45)basi2014 نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 00:42)shamim_irs نوشته:  دوستان عزیز محتویات فایل INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS نسبت به سال های گذشته تغییر داشته لطفا فایل جدید را مطالعه کنید.

دوست عزیز میشه لطف کنی این دستورالعمل را بزاری اینجا ما هم ببینیم چی میخوان چی نمیخوان. من تو سایت هرچی گشتم چیزی نیافتم.فقط اگه میشه هرچه سریعتر بزار چون من باید این هفته مدارکمو پست کنم آنکارا
دممنون
اگه بگید چه جوری فایل بذارم اینجا حتما میذارم. میخواستم لینک
بذارم دیدم این چند روز این قدر این طرف اون طرف رفتم یادم نیست از کدوم صفحه برش داشتم. Big Grin
دوست عزىز شما اول باىد فاىل رو ىه جا آپلود کنى مثuploadboy.com بعدش ادرسى که بهت مىده رو بزار اىنجا..همىن
اینجاکلیک کنید
اگر سفارتتون و آنکارا انتخاب کنید در اینجا و فایل pdf و دانلود کنید در بخش DIVERSITY VISAS لینکی داده که همین فایل هست و خودتون می تونید دانلود کنید که در صفحه اول پاراگراف سوم اون قسمت که من اول گذاشتم و گفته باید از سفارت قبل از رفتن وقت بگیریم نوشته شده .اینم واسه اینکه از منبعش خیالتون راحت باشه
موفق باشید
nدوست عزیز این که هموم CSC خودمونه که بچه ها تو تاپیک مربوطه اش کامل توضیح دادن راجبش
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، shamim_irs

پیام‌های این موضوع
RE: - توسط amjad - 2013-10-06 ساعت 21:36
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط basi2014 - 2013-10-27 ساعت 17:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: