2010-04-15 ساعت 11:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-15 ساعت 11:15 توسط kavoshgarnet.)
(2010-04-15 ساعت 04:16)farshidkhalafi نوشته:(2010-04-15 ساعت 01:20)kavoshgarnet نوشته: قضیه به این سادگیها نیست که یک ایمیل ناقص در سایت منتشر کنید و دوستان سردرگم شوند.
من شدیدا اعتقاد دارم که وقتی سایتی یا ایمیلی به .gov ختم شود نمیتواند جعلی باشد. مگر اینکه بعد از gov پسوند دیگری باشد که ایشان به این صورت کپی کرده اند "<fbi.gov@....."
مگر اینکه این دوست گرامی آدرس را از قسمت فرستنده کپی نکرده باشد و از متن ایمیل کپی کرده باشد. که در این صورت انتشار اطلاعات گمراه کننده خواهد بود.
در غیر این صورت ما باید بسیار نگران باشیم که اسپم از سایتهای دولتی هم منتشر میشود!!
دوست گرامی در صورت امکان آدرس صحیح فرستنده را در اینجا کپی فرمایید تا قضیه روشن شود.
البته صد درصد این ایمیل اسپم است ولی من اعتقاد دارم آدرس اشتباه کپی شده است و از آدرس فرستنده نیست.
دوست عزیز من آدرس رو عینا کپی کردم.نگرانی منم همین بود که سایت fbi.gov سایت رسمیه fbi هست!!!
ولی یه جورایی معلومه کلکی تو کاره چون خانمم با این ایمیل چیزی نفرستاده و از اسم مستعار استفاده میکنه.بعشم فکر نمیکنم fbi بخواد ایمیل بده میتونه رسمی چک کنه یا نامه بده.خودم که گیج شدم
من هنوز برایم هضم نشده است. فرشید عزیز (اگه درست نگفتهام پوزش میخواهم) اگر امکان دارد وقتی که ایمیل را باز میکنی بالاترین قسمتی که آدرس را نوشته است و نه در بالای متن ایمیل را کپی کن و در اینجا قرار بده.
اگر از ایمیل یاهو استفاده میکنید دقیقا در زیر دکمههای Dlete و Reply قرار دارد و حتی اگر زحمت نیست مثل من بخشی از تصویر را قرار بده البته شما آدرس خودتان را حذف کنید.

شگرد اسپمرها این است که یک آدرس نزدیک به یک آدرس معتبر مورد نظر درست میکنند و در بالای متن ایمیل آدرس را دقیقا به همان صورت اصلی تایپ میکنند اما هیچگاه آدرس فرستنده مشابه آدرس معتبر نمیتواند باشد مثلا پس از gov ممکن است چنین پسوندی باشد: gov.cn یا موارد مشابه.
که بهتر است این قضیه شفاف شود.
در ضمن هیچگاه چنین مواردی را به KCC یا سفارت گزارش نکنید چون اول اینکه به آنها مربوط نیست و دوم اینکه اگر مورد مشکوک باشد روی پرونده تاثیر منفی میگذارد.
در صورتی که واقعا با پسوند gov باشد حتما به http://www.IC3.gov گزارش کنید.
-------------------------------------------
لازم به توضیح است که من چون ایمیل اسپم نداشتم نمونهای که گذاشتهام اسپم نیست و فقط جهت نشان دادن محل آدرس فرستنده است.