(2013-11-05 ساعت 22:04)farzad47 نوشته:(2013-11-05 ساعت 08:44)Betti نوشته:(2013-11-04 ساعت 20:09)tartar نوشته: سلام دوستان
مسافرت ما يك خورده خاص شد اينبار بعد از اين كه يكم نوامبر به در فرودگاه لس انجلس پروازامون نشست
خلبان اعلام كرد كه به دلائل امنيتى مدتى رو معطل ميشيم نميتونيم پيادتون كنيم و بعد از مدتى پيادمون كردن ولى وارد سالن كه شديم متوجه شديم همه چى غير عاديه و به دوستم كه زنگ زدم گفت اره در lax تيراندازى شده و تا خيابوناى أطراف شو بستن و راه نميدن كسى رو و اون چندتا خيابون دورتر وايساده بود كه راه باز بشه خلاصه فرودگاه به اين شلوغى لحظه ورود ما به سالن فقط افسرهاى
گذرنامه توش بودند و بس و اونا هم ميگفتن سيستمشون قطعه فعلا منتظر باشين ظاهرا بقيه پروازها رو فرستاده بودن فرودگاه هاى ديگه
نميدونم چى شده بود كه پرواز ما رو گذاشتن بشينه خلاصه بعد از كلى معطلى شروع كردن به كار و ما از سالن هاى فرودگاه كه اومديم
بيرون ديديم كه فقط هليكوپتر هاى پليس بالاى فرودگاه حدود شش تا تو هوا وايسادن و بيرون هم تعداد زيادى پليس فقط بودن هيچ تاكسى اتوبوس عيچى نبود خلاصه شانس اوردم كه يك چمدون اونم از اونا كه حودش راحت راه ميره با كمى نيرو فقط داشتم حركت كردم به سمت بيرون و با كلى پياده روى خودم و رسوندم به دوستم
ديروز ظهر از لس انجلس راه افتادم به سمت لاس وگاس با ماشين تنها بودم يك ساعتى كه رانندگى كردم تابلو اوتلت
Cabazon outlet رو ديدم رفتم اونجا كه تجربه خوبى بود كلى قيمت هاش نسبت به بقيه أوت لتهايي كه ديده بودم أرزون تر بود من هم كلى خريد كردم جاتون خالى و ديگه شب شده بود كه دوباره راه افتادم وبعد از دوساعتى رانندگى رسيدم خيابون استريپس و هتلم العان هم اينجام و تنها اگه دوستان كسى كارى كمكى خواست حاظرم و خوشحال ميشم اگه دوستان كسى اينجاس در خدمت باشم من تا نهم نوامبر وگاسم منMarriott Grand chateau هستم هتل خوبيه با اشپزخونه كامل
ببخشيد طولانى شد
از لس آنجلس تا لاس وگاس چقدر راهه از لحاظ زمانی و مسافت؟ آیا اتوبوس داره؟ کرایش چقدره؟
---------------------------
[font=Tahoma]این سایت را ببین[/font] .
http://www.travelmath.com/driving-time/f...ngeles,+CA
سایت خیلی خوب بود، من از دیشب اسم هر چی شهر و بلدم می زنم فاصلشو در میارم

(2013-11-06 ساعت 08:15)elima1980 نوشته:(2013-11-04 ساعت 01:53)H Pier نوشته:(2013-11-03 ساعت 03:36)elima1980 نوشته: امتحان زبان خیلی ساده گرامررایتینگ .وسطح زیان تعیین میشه وازابتدابراساس سطح تعیین شده کلاسهای زبان برای شما مشخص میشه بعدازچندترم شمامجازبه انتخاب واحددررشته موردنظرخودتون هستید.بیشتردوستان که من میبینم کتابهاشون گرامرتدریس میشه البته شماناخودآگاه درمحیطی هستیدکه یک کلاس لیستنینگ واسپیکینگ بزرگ وتمام آنچه یادمیگیریداستفاده میکنید
الیما جان 2 تا سوال.
1) اول اینکه آیا میدانید که واقعا کالج اونجا یا هرجای دیگه به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری ایران حساس است یا نه؟ چون هرچی فکر کردم این 2 چه ربطی میتونه به دانشگاهها یا کالج اونجا داشته باشه به دلیل قانع کننده نرسیدم.
2) شما فرمودین که بعد از چندترم شما مجازبه انتخاب واحد در رشته مورد نظر خودتون هستید... آیا مجاز به انتخاب رشته های فنی مثل برق و الکترونیک که من لیسانس آن را در ایران دارم خواهیم بود و میشه اونجا هم این رشته و گرایش رو خوند؟ یا این کار منطقی نیست؟
ممنون از پاسخی که میدین و وقتی که میزارین.
ریزنمرات ومدرک ترجمه بشه.
من مدارکم مهردادگستری ووزارت خارجه نداشت .
شما هررشته ای که بهش فایننشیال تعلق بگیره میتونی انتخاب کنی درموردرشته برق اطلاعاتی ندارم .درخود سایت که درپست قبلی اعلام کردم قسمتی وجودداره که میتونیدبصورت آنلاین با کارمندهای دانشگاه گفتگو کنید وازشون سوالهای موردنظرتون بپرسیدالبته باید تایم زمانی درنظرداشته باشید.خودسایت دانشگاه مطالعه کنید واطلاعات لازم وصحیح ازاونجا بدست بیارید
واقعا ریز نمرات دیپلم باید ترجمه شه؟ اصلا فکرشو نمی کردم

شماره کیس: 2013AS9xxx
تاریخ رویت: 2May 2013
ارسال مدارک: 8May 2013
افراد کیس: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: هفته اول آگوست
تاریخ رویت: 2May 2013
ارسال مدارک: 8May 2013
افراد کیس: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: هفته اول آگوست