کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
من تقریبا بین 20تا25 اذر مصاحبه دارم..... امروز رفتم خیبان وزرا و با پست dhlمدارکم رو فرستادم و نقره داغ شدم برگشتم...... باور میکنید هزینه ی پست اونم نوع اکپرس 3 برای من 142 هزار اب خورد... فقط وقتی گفت برو صندوق و گفت اینقدر باید بدی باید من رو میدید که دارم سکته میزنم.... وزن بسته تقریبا 0.5 کیلو کمتر بود با اون پاکتی که خودم گذاشته بودم.... درش رو چسب زد و گذاشت تو یه پاکت نایلونی ی مخصوص.... اون که گذشت.... فقط یه سوال از اساتید داشتم.... اونخا ازم کیس نامیرم رو پرسید و روی برگه ی رسید پرینت شد.... برای همه ی دوستان اینطوری ی یا فقط مال من اینطوری شد.... لطفا راهنمایی بفرمایی.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: nedaba

پیام‌های این موضوع
RE: - توسط amjad - 2013-10-06 ساعت 21:36
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط hamideftex2014 - 2013-11-07 ساعت 15:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان