2013-11-07 ساعت 16:47
(2013-11-07 ساعت 14:09)navidshii نوشته:(2013-11-07 ساعت 02:58)itex نوشته: امیدوارم آنکارا این سری هم 20-30تایی اعلام کنه، با 2-3تا یک سالی طول میکشه همه رو کلیر کنن. مخصوصاً که لاتاریها هم توی راه هستن.
منم امیدوارم آنکارا مثل دفعه پیش اعلام کنه.ارمنستان هم مطمئنا اینجور نمی مونه چون با این سرعت اگه پیش بره،یک سال که نه،با اون پیش فرضی که من داشتم یعنی اگه 1000 نفر منتظر باشند و هفته ای 3 نفر کلیر بشند،6سال و 1 ماه دیگه طول میکشه تا این 1000 نفر کلیر بشند.تازه به قول شما لاتاری ها هم توی راه هستند که احتمالا این پروسه رو به 10 سال میرسونه(اگه درس هام رو با این دقت خونده بودم الان واسه خودم دکترا داشتم).در ضمن هر سفارت که واسه خودش جدا کار نمی کنه.اگه آنکارا همینطور ادامه بده،ارمنستان و ابوظبی هم احتمالا همینطور میشند.اگه من جایی اشتباه کردم لطفا من رو راهنمایی کنید
صحبت شما درسته ولی در کل نمیشه محاسبات دقیقی داشت چون ما وضعیت جامعه آماری خودمون رو نمیدونیم که به چه صورت پراکنده شده، به احتمال زیاد پراکندگی نرمالی نداره. تنها چیزی که میدونیم و شما هم اشاره کردین روند اعلام باید سریعتر بشه.
یک مشکل دیگه نداشتن اطلاعات کافی از گذشته برای انجام تحلیل تکنیکال هستش. ما نمیدونم بچه های ازدواجی/خانوادگی بطور متوسط چقدر منتظر کلیرنس موندن. از اطلاعات بچه های لاتاری میشه گفت حدود 120 روز که همین الانش به نسبت این عدد ما خیلی کارمون طول کشیده.
قبلاً هم گفتم "امید برای ما یک انتخاب نیست، اجباره"
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم