2013-11-08 ساعت 00:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-08 ساعت 00:44 توسط hamideftex2014.)
راستش منم فقط صفه اول پاسم رو کپی گرفته بودم .... از بس بین دوستان اتحاد نظر هستش و یکی میگه بفرست و یکی میگه لازم نیست تصمیم گرفتم بفرستم و گفتم فوقش روز مصاحبه برش میگردونه..... من راجب فرم انتهای پی دی اف هم از دوستان پرسیدم.... یکی گفت لازم نیست... یکی گفت انتهای پست من تو امضام هست که دیدم 2 برگی هستش و یکی هم گفت همون یه برگه.... خودم رفتم چک کردم دیدم همونن یه برگ هستش که باید پر میکردم و میفرستادم....
و در مورد پست هم بگم... من به ارامکس زنگ زدم و خود اون منشی خانومه گفت زیر نیم کیلو 100500 میشه و برای دی اچ ال هم رفتم بسته وزن و بسته بندی شد گفت اینقدر میشه.... البته تلفنی هم گفته بود اکسپرس نوع3 برات زیر نیم کیلو 11000 در میاد و فکر کنم مال من بخاطر اون کپی های پاسم به 600 گرم رسیده بود که 142 هزار برام اب خورد... در هر صورت پست کردم رفت و تو سایت هم چک کردم از صبح تا الان غ مرحله رو پشت سر گذاشته و روندش ادامه داره.... شد مثل قضیه واکسن ها که برام 350 هزار با ابله اب خورد.... دیگه اب از سرم گذشته .... هر چی داشتم خرچ شد..... موفق باشید دوستان گلم.
و در مورد پست هم بگم... من به ارامکس زنگ زدم و خود اون منشی خانومه گفت زیر نیم کیلو 100500 میشه و برای دی اچ ال هم رفتم بسته وزن و بسته بندی شد گفت اینقدر میشه.... البته تلفنی هم گفته بود اکسپرس نوع3 برات زیر نیم کیلو 11000 در میاد و فکر کنم مال من بخاطر اون کپی های پاسم به 600 گرم رسیده بود که 142 هزار برام اب خورد... در هر صورت پست کردم رفت و تو سایت هم چک کردم از صبح تا الان غ مرحله رو پشت سر گذاشته و روندش ادامه داره.... شد مثل قضیه واکسن ها که برام 350 هزار با ابله اب خورد.... دیگه اب از سرم گذشته .... هر چی داشتم خرچ شد..... موفق باشید دوستان گلم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان