(2013-11-08 ساعت 23:39)sce نوشته: یه هفته ای میشه دنبال پیدا کردن یه آپارتمان مناسب هستم.قبل از اومدن همیشه تصور می کردم که میشه با قیمت معقولی بین 550 تا 700 یه دونه یه خوابه کرایه کرد.اما..........
باید بگم که خودتون رو برای حداقل 800 تا 850 در ماه آماده کنین.معیارهای من واسه انتخاب آپارتمان بودن واشر و درایر داخل یونیت و نزدیکی به مراکز خرید بود.
این پست رو صرفا برای راهنمایی دوستان از تجربه خودم نوشتم و اگه کسی نظر دیگه ای داره می تونه اون هم مثل من با دیگرون در میون بزاره.
موق باشین.
(2013-11-09 ساعت 07:20)Saeedv13 نوشته:(2013-11-08 ساعت 23:39)sce نوشته: ...معیارهای من واسه انتخاب آپارتمان بودن واشر و درایر داخل یونیت ...شاپور تو ولایت ما ماشین لباسشویی و خشک کن به صورت پیش فرض در آپارتمان وجود نداره ولی اگر تقاضا کنی بلافاصله میان برات نصب می کنند اما هر ماه 30 دلار برای این کار شارژت می کنند. البته بهتره بگم تو مجموعه ما اینجوریه. شاید اگر بگردین مجموعه های با امکانات متفاوت پیدا کنین.
sce [hk فکر میکنم این حرف شما در هیوستون کاملاً درست باشه. من دو هفته دیگه تازه وارد آنجا خواهم شد اما خب در این چند ماه همیشه در حال کسب اطلاعات و پیدا کردن افرادی بودم که بتونه کمکمون کنه و هیوستون رو هم بدلیل وجود یکی از آشناهای خانوادگیمون انتخاب کردیم که با وجود سن نه چندان زیادش بیش از بیست ساله اونجاست و تونسته در این چند سال از موقعیت صفر به یکی از بیزنس من های موفق در کل ایالت تبدیل بشه. در مورد خونه هم ایشون مبلغ اجاره 800 تا 900 دلار برای یه آپارتمان مناسب تک خوابه رو به ما گوشزد کردن و در مورد لباسشویی هم ما ریز نشدیم اما همین دیشب که باهاشون صحبت کردم خودشون گفتن که خونه ها دارند. منظورم اینه که فکر میکنم با توجه به تجربه سالها زندگی در هیوستون این آقا و همچنین گشتزنی ها و تحقیقات شما کاملاً باید مطمئن بود که برای گرفتن یک واحد تک خوابه باید این مقدار رو فقط بابت اجاره خونه در نظر گرفت.
در ضمن در مورد شارژهای ماهانه و یا هرگونه دیگری در واحدهای مسکونی میشه اگه چیزی میدونید توضیح بیشتری بدی؟
201364XX ● مصاحبه ایروان ● ورود: 24.11.2013 - Houston
چیزهایی که نمیتوانیم ببریم ● فایل فرست لندینگ ● جرم و جنایت در هوستون ● فایل هیوستون برای مهاجرین ● همه چیز درمورد کردیت ●
راهنمای نوشتن رزومه برای عبور از ربات ها ● معماری در هیوستون
چیزهایی که نمیتوانیم ببریم ● فایل فرست لندینگ ● جرم و جنایت در هوستون ● فایل هیوستون برای مهاجرین ● همه چیز درمورد کردیت ●
راهنمای نوشتن رزومه برای عبور از ربات ها ● معماری در هیوستون