2013-11-10 ساعت 19:13
(2013-11-10 ساعت 19:04)pefa نوشته: برای امنیت بیشتر کردیت کارتتون، موقع خرید اونو دست کسی ندین، در سایت اطلاعات کارتتون رو به هیچ وجه ذخیره نکنید و تا جایی که میتونید با شماره کارت و اطلاعات دیگه خرید انجام ندید.
برای خرید های آنلاینتون یا از paypal استفاده کنید یا از گیفت کارت.
شنیدم که آیفون برای فعال شدن برخی امکانات آیتونز، اطلاعات کردیت رو میخواد، یکی از دوستان ما در سه مرحله از کردیتش خرید های آنچنانی شد که هربار بانک پولش رو بر میگردوند ولی این قضیه همچنان تکرار میشد تا روزی که اطلاعات کردیتش رو از آیفونش برداشت و به جاش اطلاعات یه گیفت کارت ۵دلاری رو وارد کرد.
تو یکی از این سرقت ها، ۱۶ هزار دلار بازی پلی استیشن و ایکس باکس از آیتونز باهاش خریداری شده بود. اونم ۱۰ تا ۱۰ تا از هر بازی! خریدار هم با آی.پی پاناما خرید رو انجام داده بود.
البته اینکه کارت رو به دست فروشنده ندیم ممکنه واقعا همیشه مقدور نباشه. مسئله اینه که اگه کسی بخواد از این دزدی ها بکنه، راههای دیگه هم هست از نصب دوربین در کنار دستگاه که وقتی کارت رو میکشین تصویرش رو برداره تا دستگاههای الکترونیکی که اطلاعات رو موقع تبادل کارت با دستگاه بخونه. سر و تهش یک نوار مغناطیسی هست و چند تا شماره.
تازه قانونا فروشنده میتونه از خریدار بخواد که کارت رو بده بهش تا اصالتش رو چک کنه و حتی کارت شناسایی بخواد که امضاشو تطبیق بده. بنابراین کار نشدنی هست. واقعا اگه آدم به جایی اعتماد نداره باید از اونجا نقدی بخره که اونم ممکنه مسائل خودش رو داشته باشه مثل ایراددار بودن جنس و بامبول درآوردن فروشنده.
همانطور که دوستمون اشاره کردن بهتره برای تراکنشهای آنلاینتون از یک کردیت کارت با کردیت لیمیت پایین استفاده کنید. بیشتر سایتها گیفت کارت و یا کارتهای قابل شارژ ویزا و مستر رو که در فروشگاهها میشه خرید قبول میکنن ولی اگه سایتی بود که اکیدا شماره کردیت کارت میخواد (مثلا قراره هر ماه مبلغی ازش کم بشه یا بسته به استفاده شما از خدمات اونا مبلغی کم یا زیاد برداشته میشه) اونوقت بهترین و احتمالا تنها ترین راه همان استفاده از کردیت کارت واقعی ولی با کردیت لیمیت پایینه.
البته در هر صورت فعال کردن Alert های خرید با کارت فراموش نشه با اینکه متاسفانه بعضی شرکتهای کارت این ایمیلها رو نمیشه برای مبالغ زیر 200 تنظیم کرد.