(2013-11-11 ساعت 17:12)میما نوشته:به جزییات قید شد در نامه تمکن دقت کنید
دیروز برای گرفتن نامه تمکن به یکی از شعبه های بانک پاسارگاد مراجعه کردم بعد از مدتی نامه حاضر شد. هلوگرام، امضاها و مهر بانک همه چی درست بود، اما وقتی تو خونه با دقت نامه رو بررسی کردم دیدم گوشه بالاش نوشته : This certificate is not valid without ref number یعنی:"یعنی این گواهی بدون شماره مرجع فاقد اعتبار است" ولی هرچی نامه رو نگاه کردم جایی شماره ای با این عنوان ندیدم. به یکی از دوستان که می دونستم نامه اش رو از همین بانک گرفته زنگ زدم ایشون گفت که نامه ایشون دقیقا زیر متن یاد شده یه شماره بلند بالا بیست سی رقمی داره. در صورتی که تو نامه من همچین چیزی قید نشده بود.
نمونه ای که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو هم دیدم همچین متنی بالاش نبود خب طبیعتا مشکلی پیش نخواهد آورد وقتی چیزی از مخدوش بودن در صورت نداشتن مثلا یک شماره قید نشده باشه ظاهرن به فرم های جدید این عنوان اضافه شده
شاید هیچ وقت آفیسر توجه ش به این موضوع جلب نمی شد ولی این متن روی نامه داره داد می زنه که نامه فاقد اعتبار هست اگه شماره مرجع روش قید نشده باشه، حالا تصور کنین با خیال راحت آدم می ره تا اونجا و نامه رو می ده به آفسیر، آفسیر عزیز هم صدای عدم اعتبار نامه رو می شنوه، کلی هزینه و زمان و خلاصه به تعویق افتادن پروسه و این داستانا...
لازم به ذکر هست که من در مورد قالب نامه ای که بانک پاسارگاد در حال حاضر صادر میکنه حرف می زنم بقیه بانکها اصلن ممکنه همچین چیزی رو نامه ها نمی زنن من در این مورد از بقیه بانکها هیج اطلاعی ندارم.
امروز رفتم موضوع رو به کارمند یاد شده گفتم، اولش زیر بار نرفت گفت همین که هلوگرام داره یعنی جای این شماره رو میگیره وقتی بهش گفتم یکی از دوستانم گرفته و روی نامه اش شماره مرجع قید شده بوده با همکارش مشورت کرد و همکارشون موضوع رو تایید کرد و نامه ای دیگری که شماره مرجع هم روش قید شده بود صادر شد.
راست مي گيد.منم از بانك سامان تمكن گرفتم و خوشحال از اين كه در عرض پنج دقيقه كارم تموم شده و پولمو برگردوندم به بانك قبلي ....وقتي اومدم خونه ديدم تاريخ بالا با پاييني تفاوت داره و تازه زير آرم بانك سامان قايم شده!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤