کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان عزیز ... راستش برام یه مشکلسی پیش اومده نیاز به رانمایی دوستانی که اطلاعات دارن دارم... من مدارکم رو برای سفرت ترکته با پست dhl فرستادم و بعد 5 روز که برام دلیوری ارسال مدارک اومد دیدم تو انکارا تحویل شخصی به اسم محمد ترک شده ... حالا نمیدونم ایا مدارکم به دست سفارت رسیده یا نه به این پست هم زنگ زدم بهم گفت که مدارک هر جایی ارسال بشه به دست شخص دریافت میشه ... میخواستم بدونم ایا شما هم ارسال کردید به شخص داده شده یا تحویل سفارت شده بدجوری اعصابم به هم ریخته این همه پول ترجمه دادم و 142 هزار هم پول پستش شد حالا اینا هیچ نمیدونم به اونجایی که باید میرسیده یا نه ... راستش من همون ادرسی که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو پرینت گرفتم دادم به کارمند پست همون رو وارد کرده ... لطفا راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دوباره بفرستم.... خواهش.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: - توسط amjad - 2013-10-06 ساعت 21:36
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط hamideftex2014 - 2013-11-14 ساعت 00:53

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان