2013-11-17 ساعت 09:46
دوستان بنده از جمله افرادی بودم که بدون پایان خدمت اومدم آمریکا .نکات زیر رو واستون یاد آوری میکنم خوب بخونین و انقد به هم استرس ندین.
1.اگه مثل بنده سابقه خدمتی دارین (من 5 ماه بعد لیسانس رفته بودم سربازی و بعد برگشته بودم دانشگاه واسه ارشد) به انگلیسی رو کاغذ بنویسین و ببرین و اکه لازم شد بهشون بدین.
2.فیش وثیقه خروج از کشور رو قبل از بردن به نظام وظیفه ترجمه کنین و با خودتون ببرین سفارت.هم ترجمشو هم کپیشو.اصلش باید تو نظام وظیفه بمونه.
3.یک بار خروج بودن هیچ مشکلی از هیچ دو کشور واسه شما نداره.الکی به خودتون استرس ندین.هرچند که من ریسک نکردم و بعد اینکه ویزامو گرفتم برنگشتم ایران.
4.برگه معافیت تحصیلی رو ترجمه کنین و محض اطمینان با خودتون ببرین.
1.اگه مثل بنده سابقه خدمتی دارین (من 5 ماه بعد لیسانس رفته بودم سربازی و بعد برگشته بودم دانشگاه واسه ارشد) به انگلیسی رو کاغذ بنویسین و ببرین و اکه لازم شد بهشون بدین.
2.فیش وثیقه خروج از کشور رو قبل از بردن به نظام وظیفه ترجمه کنین و با خودتون ببرین سفارت.هم ترجمشو هم کپیشو.اصلش باید تو نظام وظیفه بمونه.
3.یک بار خروج بودن هیچ مشکلی از هیچ دو کشور واسه شما نداره.الکی به خودتون استرس ندین.هرچند که من ریسک نکردم و بعد اینکه ویزامو گرفتم برنگشتم ایران.
4.برگه معافیت تحصیلی رو ترجمه کنین و محض اطمینان با خودتون ببرین.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013