2013-11-19 ساعت 15:24
(2013-11-19 ساعت 14:59)ehsancapri نوشته:(2013-11-19 ساعت 13:35)aghaghia نوشته:عوارض خروج از کشور رو هم باید ببرید.از بانک ملی میتونید پرداخت کنید.55000 تومان هست.یعنی آخرین بار که اینقدر بود.(2013-11-19 ساعت 13:18)hamideftex2014 نوشته: این تاپیک مربوط به سفر های ترکیه من نمیدونم چرا اینقدر بی سر و صداست... هیچ خبری نیست نه شرح سفر نامه ای نه خبری.... مگه کسی تو ترکیه مصاحبه نداره ؟؟؟ راستی دوستان یه سوال برای رفتن به ترکیه میشه ارز مسافرتی گرفت؟... راهش چی هستش که از الان اقدام کنم و نزارم برای دقیقه اخر.... البته میدونم مقدارش خیلی کم و ناچیز هستش.... ولی از هیچ چیز که بهتره.... تو این مدت اینقدر خرج شده کفگیر ته دیگ رو که سوراخ کرده هیچ ... به موزاییک های ته دیگ هم رحم نکرده مثل مته بادی اونارو هم ترکونده....با این اوضاع خرج مخارج که داریم پیش میریم خدا بقیش رو بخیر بگذرونه ... دیگه روم نمیشه دستم رو تو جیبم فرو کنم چون به زودی دیگه فکر کنم دستم رو گاز بگیره....
دوست عزیز، سفرنامه ها در انجمن خصوصی 2014 قرار دارند نه در اینجا!!! برای گرفتن ارز مسافرتی با در دست داشتن بلیط هواپیما و پاسپورت و غیره باید رجوع کنید به یکی از شعب بانک ملت و سامان اگر اشتباه نکنم و با دادن معادلی ریالی حواله 300 تا رو بگیرن و بعدا در فرودگاه ارز مورد نظر رو دریافت کنید... در ضمن مسیری که ما داریم طی می کنیم جزو ارزانترین روش های مهاجرت در واقع ارزان ترینش هست، شما از الان این حرفا رو میزنین پس وقتی خواستین برین اونور حتی برای یه مدت کوتاه چی میخواین بگین
عوارض خروج به ازای هر نفر مبلغ 65 هزار تومان هست
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3