کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
با درود فراوان به همه عزیزانSmile

بلیط و هتل
بلیط رو از شرکت آسمان تهیه کردم و برگشت رو اوپن گرفتم تا با توجه به روز مصاحبه که 5 شنبه بود در صورتی که مشکلی در کار نباشه ویزا رو یکشنبه بگیریم و اگه مشکلی در مصاحبه پیش بیاد همون جمعه برگردیم که هزینه بلیط و هتل و ویزا تقریباً 900 هزار تومان برای 3 نفر شد.

قبل از سفر
مدارک رو بالاخره با سختی های زیاد حاضر کردیم و ترجمه و ...
پرواز ما 3 شنبه صبح ساعت 8 از شیراز بود و دقیقاً یکشنبه صبح خودم و فرزندم دچار مسمومیت شدید شدیم بطوری که ظهر یکشنبه بصورت اورژانسی بستری شدم ولی با اینکه سه بار، 4 قسمت دو دستم را سوراخ سوراخ کردند موفق به گرفتن رگ و تزریق سرم نشدند Sad و بالاخره شب با تزریق 3 آمپول قوی در پا و داروهای مختلف که البته گفتم بدون کدئین و مورفین باشن به خودم و فرزندم موفق شدیم دوشنبه عصر بطرف شیراز حرکت کنیم .Rolleyes

پلی کلینیک
سه شنبه به محض ورود به دبی به هتل رفتیم و کیف مسافرتی رو گذاشتیم و حتی قبل از تحویل اتاق سریع به پلی کلینیک رفتیم که ساعت ورود مون 11 بود و مراحل رو طبق روال سابق طی کردیم و ساعت 12 جواب رو گرفتیم که البته هم خودم و هم همسرم از واکسن سیا سرفه بی نصیب نموندیم و هزینه هر سه نیز جمعاً 1600 درهم شد.

سفر به ابوظبی
پنج شنبه صبح ساعت 6 به بر دبی رفتیم و با 60 درهم برای 3 نفر سوار اتوبوس شدیم و ساعت 7:50 دقیقه هم ایستگاه سوم ابوظبی پیاده شده و با یک تاکسی و مبلغ 5 درهم درب سفارت پیاده شدیم ، ضمناً همینجا یادآور می شم که اتوبوس هاشون فوق العاده راحت و عالی بودن بطوری که حتی راحت تر از برگشتنمون بود که با سواری برگشتیم.

مصاحبه
ساعت 10 درب سفارت باز شد و بعد از تفتیش با دستگاه و تحویل کیف وارد سفارت شدیم که در باجه اول یک خانم آمریکایی خوش برخورد و خندان نامه دوم را که هیچ وقت نرسید و ایمیل آن را پرینت گرفته بودیم گرفت و یک شماره بما داد.

بعد از تقریباً 20 دقیقه شماره ما افتاد و اینجا ما متفاوت عمل کردیم و قبل از اینکه او چیزی بخواهد ما تمام مدارک را که قبلاً کلاسه شده حاضر کرده بودیم تحویل دادیم بجز ترجمه و کپی کارت ملی که فراموش کرده بودیم و دانشنامه لیسانس خودم ، ضمناً پیش دانشگاهی و ریزنمرات همسرم که بخاطر اون خیلی اذیت شدم تحویل ندادم ببینم چی می شه و جالب اینکه اون چیزی نگفت ولی در آخر تحویلش دادیم گفتیم شاید بعداً مشکلی پیش بیاد وجالبتر اینکه هیچ کدام از اصل مدارک هم حتی نخواست و نگاه نکرد و اون فقط کپی های اضافه رو برگردوند و ترجمه سند ازدواج هم که دو نسخه تحویل داده بودیم یه نسخه اش برگردوند.

بیش از 2ساعت بعد ، شماره ما دوباره بر روی یک کانتر افتاد که اینبار توسط یه خانوم مهربون که فارسی هم خوب صحبت می کرد با زبان فارسی مصاحبه شدیم

سوال ها

-چرا می خواید برید آمریکا؟ برای زندگی بهتر هر چند ممکنه زندگی بهتر در رفاه بیشتر نباشه .

-کسی اونجا دارید؟ گفتم داریم ولی با هاشون در ارتباط نیستیم.
-زبان انگلیسیتون چطوره؟ گفتیم متوسط رو به ضعیف

-اون شخصی که آدرسش رو دادین واسه گرین کارت چه نسبتی با شما داره؟ گفتم دوست

-گفت چرا اسپانسرتون نشده؟ گفتم چون دانشجوست و نمی تونست ، ضمناً ما اسپانسر نداشتیم و یه نامه تمکن مالی از بانک پارسیان و یه سند خونه در تهران بنام خودم، با وکالت به همسرم که برنده اصلی بود ارائه دادیم.

-دوستتون چند ساله اونجاست؟ یک سال و نیم

-وقتی رفتید آمریکا می رید پیش اون؟ با اینکه نمی خواهیم بریم پیش اون ولی گفتیم آره ،چون همون لحظه احساس کردم اینجوری کارا راست و ریس تر می شه.

نتیجه مصاحبه
کلیرنس
یه برگ آبی بما داد و گفت ویزای همسرم و فرزندم یکشنبه حاضره می تونی بیای ببری ولی خودت تا 6 هفته دیگه تو سایت چک کن بعد یه روز یکشنبه با پاسپورت بیا و پنج شنبه ویزا رو تحویل بگیر که من گفتم همون موقع پاس همسر و فرزندم هم می یارم و همه رو با هم تحویل می گیرم که گفت اگه کلیرنست طول بکشه و به سپتامبر بخوره دیگه ویزا به همسر و فرزندت هم تعلق نمی گیره و ما گفتیم مهم نیست.

استرس
0% ، اصلاً استرس در مصاحبه گرین کارت معنایی نداره و شما هم ویزا رو نخواین اونا ویزا رو به شما می دن البته اگه مدارکتون کامل باشه، باورتون می شه من دلم می خواست یه جوری کنسل شه اما نشد؟! آخه یه مشکلاتی واسم پیش اومده که تمام برنامه هام بهم ریخته و باید یه برنامه ریزی جدید انجام بدم.

نتیجه گیری کلی
مدارکتون کامل باشه و بخدا توکل کنید و مطمئن باشید موفق می شید آخه تو سفارت صدا می زدن : نون خشک بیار ، ویزا ببر!

نکته:اگه برگشت اوپن گرفتید حتماً در دفتر هواپیمایی اوکی کنید وگر نه مثل ما 90 درهم ازتون در فرودگاه می گیرن.

ShyShyShy

پیام‌های این موضوع
گرفتن وقت سفارت در ابوظبی - توسط amini2010 - 2010-02-09 ساعت 22:44
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی - توسط javan134 - 2010-04-18 ساعت 01:01
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط Ashkan78 - 2010-07-11 ساعت 14:26
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط Artim - 2010-07-11 ساعت 16:46
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط Ashkan78 - 2010-07-11 ساعت 18:47
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط sam_hash - 2010-07-11 ساعت 19:43
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط vala - 2010-07-12 ساعت 16:22
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط Ashkan78 - 2010-07-12 ساعت 16:59
درست شد!!!! - توسط Ashkan78 - 2010-07-15 ساعت 16:55
RE: درست شد!!!! - توسط free_free - 2010-07-15 ساعت 17:26