2013-11-25 ساعت 23:35
(2013-11-23 ساعت 12:50)مهرنگار نوشته:(2013-11-22 ساعت 22:34)rs232 نوشته:(2013-11-22 ساعت 12:33)مهرنگار نوشته: با سلام به همه دوستانی که در لاس وگاس زندگی می کنند و مخصوصا با تشکر از خانم الیما که دائما در حال ارائه اطلاعات بسیار مفید به دوستانی که قصد سفر به لاس وگاس رو دارند.. ما بلیط رو هم تهیه کردیم و به امید خدا با هواپیمای قطری در تاریخ 21 فوریه عازم لاس وگاس هستیم.. ولی یک موضوع فکر من رو خیلی مشغول کرده و میخواستم از دوستان مقیم آن شهر جویای اطلاعات شوم این است که طبق آخرین اخبار مندرج در رسانه ها، سازمان انرژی اتمی آمریکا تصمیم گرفته پسماندهای هسته ای موجود در Oak Ridge ایالت تنسی را تا اول سال 2014 به منطقه NYE کانتی که سابقا تست های هسته ای در آنجا انجام می شده انتقال دهد. گرچه این مورد اعتراضات شدید مردم لاس وگاس را به همراه داشته ولی ظاهرا مقامات آمریکا از تصمیم خود منصرف نشده اند. و طبق اخبار رسانه ها, این پسماندهای هسته ای در فضای 12 متر زیر زمین و در منفذهای مخصوص قرار است دفن شود و منطقه ای از این ایالت که قرار است عملیات دفن از اول ژانویه در آن صورت بگیرد فقط 100 کیلومتر با لاس وگاس فاصله دارد. این گزارشی که خدمتتون دارم ارائه میدم در تاریخ 14 نوامبر در رسانه های جهان منتشر شده است. میخواستم از دوستانی که هم اکنون در لاس وگاس زندگی میکنن سوال کنم که آیا مقامات ایالتی ویا حکومتی تصیمیم جدیدی در این مورد اتخاذ کرده اند یا خیر ؟؟ و آیا این تصمیم هنوز پابرجاست؟ البته این رو عرض کنم من خبرنگار هستم و کنجکاوی من باعث شده تا این اواخر به دنبال این موضوع باشم. چون آمریکا تا به امروز حدود 928 آزمایش هسته ای در نوادا انجام داده و هر چه بیشتر در مورد این فعالیت آمریکا در آن منطقه خواندم به اطلاعات جالبتری دست پیدا کردم. ولی چون هنوز نتوانسته ام اطلاعات جدیدی در مورد این اقدام آخر(دفن ذباله های هسته ای) پیدا کنم گفتم شاید دوستان مقیم لاس وگاس در این مورد اطلاعات جدیدی داشته باشند. ضمنا دوستان بر این موضوع می خواهم تاکید کنم که اصلا قصد ترساندن هموطنان عزیز مقیم آن منطقه رو ندارم و خواستار اطلاعات هستم چون خود ما هم عازم هستیم.... با تشکرجای هیچ نگرانی نیست دوست من چون دفن زباله های اتمی به صورت کاملا علمی انجام می گیرد به طوری که کوچکترین تشعشعی از آن خارج نمی شود. امواج رادیواکتیو نمی توانند از محفظه های سربی عبور کنند و زیر زمین بودن آن هم فقط به خاطر این است که دور از دسترس باشد. به هر حال الآن با زمان قدیم خیلی فرق می کند چون ابزارهای الکترونیکی ارزانی وجود دارد که حتی تشعشعات بسیار ناچیز رادیواکتیو را هم اندازه گیری می کنند. مطمئن باشید که امواج مضر و احیانا سرطان زا در لاس وگاس به مراتب کمتر از شهری مثل تهران است.
دوست عزیزم حتما همینطور است و درست می فرمائید. ولی وقتی آدم به این موضوع فکر می کنه که دیگر کشورهای پیشرفته چه اشتباهاتی در این مورد کرده انده و چطور به قیمت جان انسان ها تمام شده کمی آدم نگران میشه.. و صد البته همین اشتباه در ایران در شروع وقوع هست و آن رو به یک تابو تبدیل کرده اند. من نمی خواهم با ارائه نمونه و آمارها اعصاب دوستان رو بهم بریزم ولی از دانستن حقایق نباید گریخت. ای کاش موضوع فقط به امواج ختم می شد. ولی این موارد بحثی است که یک ویا چندین نسل از یک نژاد رو تحت تاثیر قرار میده. در جایی که خود مردم لاس وگاس اعتراضات شدید نسبت به این موضوع داشته اند، به نظرم کمی جستجو کردن و تکمیل اطلاعات هیچ ضرری نداره.. و خواهش من این است که این نوع موارد را به خاطر اینکه ما ترک وطن کردیم و یا خواهیم کرد و با مقایسه اینجا و آنجا رفع و رجوع نکنیم. موضوع خیلی مهمتر از انتقادات جنبی نسبت به محیطی است که ما در گذشته در آنجا زندگی می کردیم. باز هم از لطف نظرتون تشکر میکنم و همانطور که گفتم قصدم فقط ضمن گرفتن اطلاعات، به لحاظ وجدانی اطلاع رسانی بوده و هست. شاد و سلامت باشین..
البته تحقیق کردن و به دست آوردن اطلاعات بسیار خوب است دوست خبرنگار من ولی در این مورد خاص قضیه یک مقداری متفاوت است زیرا تشعشعات رادیواکتیو با ابزار ارزانی که در امریکا قابل خرید برای افراد معمولی است در حد میکرونی قابل اندازه گیری است. البته ممکن است در گذشته های دور به خاطر عقب بودن تکنولوژی و سهل انگاری های انجام شده مواردی از نفوذ تشعشعات به شهر لاس وگاس صورت گرفته باشد که آن هم هرگز اثبات نشده است و بیشتر خبرهای شنیده شده از منابع زرد منتشر شده اند نه خبرگزاری های علمی و یا معتبر. به هر حال حتی در حال حاضر هر کسی که در شهر لاس وگاس به بیماری سرطان دچار می شود آن را به گردن تشعشعات اتمی می اندازد در حالی که اگر به آمار بیماران سرطانی این شهر و مقایسه آن با دیگر شهرهای امریکا مراجعه کنید تفاوتی در آن مشاهده نمی کنید.
ولی حرف اصلی من این است که چون این یک مقوله علمی است و بسیار قابل سنجش است راحت ترین کار این است که شما یک تشعشع سنج را به دست بگیری و در سطح شهر حرکت کنید. مطمئن باشید که اگر کوچکترین علائمی از تشعشعات در سطح و یا حوالی شهر مشاهده شود رسانه های امریکا غوغا به پا می کنند و از حجم میلیون ها نفر بازدید کننده ای که از این شهر بازدید می کنند کم می شود. در حال حاضر اعتراضاتی که بر علیه کلیه تحولات هسته ای در سطح امریکا انجام می شود توسط حزب سبز سازمان دهی می شود و خوشبختانه خود دولت امریکا هم برنامه درازمدتی برای جایگزین کردن انرژی هسته ای با انرژی سبز دارد ولی علت اصلی آن آلودگی نیست بلکه هزینه بسیار بالای انرژی هسته ای و هزینه های پاک نگه داشتن آن و همچنین دفن زباله های هسته ای باعث شده است که دولت به فکر بستن نیروگاه ها و جایگزینی آنها با انرژی سبز باشد.
به هر حال اگر شما فقط نگران سلامتی خودتان و خانواده تان هستید باید بگویم که نگرانی شما موردی ندارد و با خیال راحت به شهر زیبای لاس وگاس سفر کنید و از آنجا لذت ببرید. بعد هم می توانید یک دستگاه رادیو سنج به قیمت پنجاه دلار بخرید تا خیالتان از این بابت کاملا راحت شود. فقط خطرناک تر از تشعشعات رادیواکتیو قمارخانه های لاس وگاس هستند که باید مواظب باشید مثل برخی از عزیزانی که من می شناسم گرفتار آنها نشوید.
با آرزوی موفقیت برای شما