2013-11-28 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-28 ساعت 15:51 توسط abas_kashan.)
(2013-11-28 ساعت 15:00)mechanicalengineer نوشته:از هما باید بپرسید چون ایران ایر بار مجاز بیشتری قبول میکنه ولی لوفت هانزا کمتره (اگر در مبدا اضافه بار نخوری اونجا سیستم وزنگیری نداره چون مستقیما بارت میره برای پرواز بعدی ) (تابامروز لوفت هانزا وترکیش قرارداد دارند)(2013-11-28 ساعت 01:25)abas_kashan نوشته:ممنون یعنی اینکه میگن برای پرواز دوم اضافه بار میخوری صحت نداره با این شکل دیگه؟(2013-11-27 ساعت 19:51)mechanicalengineer نوشته:پروازهای هما که توسط شرکت دوم به آمریکا انجام میشود شامل قراردادها وکدشیرنگ هستند(2013-11-23 ساعت 17:31)zohreh36 نوشته:(2013-11-23 ساعت 14:03)mechanicalengineer نوشته: دوست عزیز یه سوال دارم که تجربه شما میتونه کمک کنه ! من میخوام مثه کاری که شما کردید از تهران با ایران ایر برم به اروپا و از اونجا برم ال ای چون راستش هزینش کمتر میشه و برام مهمه ولی با چند نفر مشورت کردم میگن به خاطر اینکهسلام شما وقتی پرواز دومت okهست در ایران لیگ ذوم رو نشون میدهید و بار شما تا مقصد با دو چمدون میره و احتیاجی نیست که بار رو
اولا بارت با ایران 32 کیلویی ووقتی اونجا پروازت عوض میکنی بار کمتری 23 کیلویی به ایرلاین خارجی میدی و این باعث میشه که جریمه بدی و ..
ثانیا در مورد اینکه باید بارتو تحویل بگیری و دوباره به ایرلاین دیگه تحویل بدی و ممکنه گم کنند و ... هم گفتند ولی بخاطر هزینش که الان فکر کنم حدود 2 تومان کمتر میشه با ایران ایر ، مردد موندم و میخواستکم ببینم اینکار چه معایبی داره و اصلا با این دو مورد بالا میرزه با ایران ایر بری و بعد از اونجا برای ال ای یا یه سرهه با یک ایرلاین مثه امارات و.. بگیری ؟؟؟
ممنون
تحویل بگیرید و مجددا به بار بدهید
اگه ایرلاینت عوض بشه چی ؟ مثلا با ایران ایر بری آلمان و از اونجا با پرواز آلمانی بری باید بارو تحویل بگیری و دوباره به ایرلاین دیگه بدی دیگه ؟
کلا نظرتون درباره این چیه
و باری که شما میدهد در اصل یک شماره پرواز که به مقصد هست شامل میشود و عمل تحویل وارائه اتوماتیک انجام میشه
مثال شما پروازتون IR721 هست در بلیط شما و برچسب بار طوری بارکد زده میشودکه در عین ورود پروازLH9252مقصدواشنتگن فعال میشود(بار اتوماتیک برای اون پرواز فرستاده میشه)
ی سوالیم داشتم اگر بخوایم به اروپا بریم انگلس ، فرانسه و آلمان به ال ای پرواز دارن و کلا از اروپا چه پروازهایی میره؟؟؟
سوال دومت میخوای بمونی اروپا ویزا باید داشته باشی ولی ترانزینتی تابع قوانین خودشه.
چیزی دیگه ای که من داشتم قیمت های پرواز از اروپا به امریکا چک میکردم گرانتر بود تا خاورمیانه اگرخودتون بخرید