2013-12-05 ساعت 06:14
(2013-12-05 ساعت 04:10)Given نوشته:(2013-12-05 ساعت 02:39)nikan_sh نوشته:(2013-12-04 ساعت 23:55)Given نوشته: با سلام خدمت رفقای عزیز .. آقو باز ما تو دردسر افتادیم . . ..
من بعد از این که وارد شدم 5 روز بعد رفتم برای سوشیال اقدام کردم .. اون خانوم مسئول ، بنده خدا تا چشمش به ویزای توی پاس افتاد گفت شما تشریف ببرید بعد 21 روز اگه سوشیال نیومد به آدرست بیا تا ما برات اقدام کنیم . ما هم بی خیال شدیم .. بعد از ده روز ، دو سه روز پیش همینطور که در حال مطالعه فتوای بعضی دوستان مبتنی بر اینکه اگر اینجا نشد برو اونجا ، به یه دفتر دیگه مراجعه کردیم . . . بعد از انتظاری یک ساعته یه خانومی مدارکمون رو دید . . و با اظهار بی اطلاعی از نوع ویزای DV .. نامه زیر رو داد دستمون . . . که فکر نمی کنم مفهوم خوبی داشته باشه. . . اصن فک کنم . . برنده شدن لاتاری از آخرین شانس های زندگی ما بوده
. .. این نامه رو به ازای هر فرد موجود در پرونده و با نام اون شخص به ما داده .... یعنی یکی به من و یکی به خانومم . . . برای هیچ کدوم از دوستان تا حالا همچین اتفاقی افتاده ؟ دوستان لطفا تجربیاتتون رو در اختیار بنده قرار بدید . . . با تشکرات پیشاپیش . . .
شما تو فرم هایی که به سفارت دادید سوشیال رو تیک نزدید و براتون صادر نشده . شما باید فرم (آی ۵۵۱) رو کامل کنید و اونجا بدبد . البته فکر کنم این طور باشه .
من بعد از ۵ روز اداره سوشیال رفتم و بهم یک کپی داد که شمارم توش بود و گفت اصل کارت رو پست میکنیم به آدرس.
دوست من جسارت نباشه ها ولی درسته که من تعطیلم ولی داغون نیستم . . اون تیک ها رو زدم . . .
سلام .نگران نباشید به ما هم یه برگه دادند و بعد از چند روز تازه دیروز سوشیال نامبرمون اومد .البته همنجا توی اون اداره یک فرمی هم بود که پر کردیم و دادیم به اون خانم .
نگران نباشید همه چی حل میشه فقط باید حواستون به همه چی باشه .