2013-12-07 ساعت 17:28
(2013-12-07 ساعت 17:22)سی سی نوشته:سی سی عزیزم مرسی از اینکه وقت گذاشتی و پیگیری کردی . من رفتم ایجاد حساب رو انجام دادم ولی میگه در حال حاضر وقتی در دسترس نمیاشد . نمیدونم چکار کنم ؟ ایا باید شب تا صبح پشت سیستم باشم و چک کنم یا زمانهای خاصی رو باید روش کار کنم . نیاز به کمک دارم دوستان خوب .(2013-12-07 ساعت 12:20)azadandish نوشته: بچه ها من میخوام از سایت www.usvis-info.com وقت سفارت انکارا رو بگیرم . در صفحه اولی که باز میشه میپرسه immigrant visa یا nonimmigrant ویزا .... میشه بگید من که نامزدی هستم کدوم رو باید انتخاب کنم و وارد صفحات بعدی بشم ؟ سوال دوم : ایا من باید مشخصات خودم رو بعنوان main applicant وارد کنم ؟ ممنونم میشه از جوابتون .دوست خوبم کافی بود یکبار واردش میشدید تا ببینید k1 زیر مجموعه کدومه! حالا با هر گزینه ای فرقی نداشت. میتونید برید داخلش با یک گزینه و اطلاعات بگیرید و بعد ثبت نام کنید. من یادم نمیومد ولی رفتم داخلش و چک کردم براتون. بله نامزدی رو جزو مهاجرتی حساب کرده و توضیح داده که: "با اینکه ویزای نامزدی در اصل یکی از انواع ویزای غیرمهاجرتی است، اما از آنجا که واحد ویزای مهاجرت به آن رسیدگی می کند..." و بله متقاضی شمایید.
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم