(2013-12-10 ساعت 02:03)maral-b نوشته:(2013-12-10 ساعت 00:52)yaszamansani نوشته:(2013-12-09 ساعت 17:04)alisarvareharchiabi نوشته: گارسیا همون قضیه age out بود که افرادی که قبلن پرونده داشتن اما سنشون از 21 گذشته بود و بهشون ویزا تعلق نگرفته بود بتونن بدون نیاز به صبر کردن پی دی قبلی رو بگیرن .
باسلام دوستان يعني اگر اين قانون تصويب بشه ميتونيم بچه هاي بالآي ٢١ سال رو ببريم اخه من وخانوادم گرين كارتمون رو گرفتيم ولي كلا شامل دخترم نشد چون اون ٢٤سال داشت . و اون پرونده اي از قبل نداره..
سلام دوست عزیز این قانون فقط راجع به فرزندان بالای 21 سالی کاربرد داره که قبلا با خانوادشون توی زیر گروه ویزاهای مهاجرتی خانوادگی گروه های f3 , f4 بودن اما بخاطر طولانی بودن زمان پروسس این دو نوع ویزا که حدود 12 سال طول میکشه معمولا سن بچه های خانواده از 21 سال میگذره و این تقصیر اون بچه ها نیست برای همین اگر این قانون گارسیا تصویب بشه به این بچه ها این امتیاز داده میشه که priority date خانوادشون که توی پرونده f3 یا f4 بوده بگیرن و مدت انتظارشون از 8 سال به 1 سال که در واقع طول کارهای اداری پروندشون هست کاهش پیدا میکنه چون این بچه ها در واقع قبلا حدود 10 تا 12 سال صبر کردن و این نامردی که 8 سال دیگه هم صبر کنن . پس در واقع این قانون مال فرزندان مجرد بالای 21 سالی هست که قبلا توی گروه ویزاهای مهاجرتی f3 و f4 بودن. امیدوارم متوجه شده باشن همه اون هایی که سوالشون راجع به قانون گارسیا بوده چون بهتر از این بلد نیستم توضیح بدم دیگه
دوست عزیز حرف شما کاملا" درست هستش ولی قانونی دیگری 3 سال پیش تصویب شد با نام قانون cspaو این قانون هم در ارتباط با همین موضوع هستش.
این قانون میگه : تاریخpd تا زمان نامه approval هر چقدر که طول بکشه در زمان مصاحبه از سن بچه ها کم میشه و اگر پس از کسر شدن اگر بچه باز زیر 21 سال بودش بهش تعلق میگیره و به قانون گارسیا ربطی نداره.
به عنوان مثال : خود من ماه دیگه به همراه خانواده ام و پسرم که 24 سالشه مصاحبه دارم و زمان pd من تا زمان نامه قبولی 8 سال طول کشیده و الان که دارم با خانواده ام میرم مصاحبه سن پسر من پس از کسر 8 سال 16 سال محاسبه میشه و به همین دلیل برای پسرم نیز مجزا دعوتنامه را دادند.( البته فقط برای f4 و f3)
امیدوارم که کمکی کرده باشم.
موفق باشید
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014