(2013-12-09 ساعت 11:57)Siamak A نوشته:(2013-12-08 ساعت 13:52)minoo meh نوشته:(2013-12-08 ساعت 13:06)Siamak A نوشته: با سلام به دوستان عزیزسلام
من در تاریخ 8 زانویه تاریخ مصاحبه با خانواده ام در سفارت آمریکا ابوظبی دارم کسانی که مطلع هستند لطفا" همفکری کنند.
1- پسر من دانشجو است و مجوز خروج را با پرداخت 15 میلیون به اداره نظام وظیف براش گرفتم سوالم اینه که تو کامنت های قبلی بعضی از دوستان
دیدم که نوشتند بایستی در هنگام مصاحبه مدارک نظام وظیفه را هم نشان بدیم از جمله کارت پایان خدمت یا کارت معافیت یا برای دانشجویان فیش واریزی 15 میلیون تومان وثیقه !!!
سوال من در مورد سومی هستش . یعنی پسر من باید فیش واریزی به نظام وظیفه را داشته باشد؟ ما اطلا" فیش واریز نکردیم بلکه در بانک کشاورزی مسقر در نظام وظیفه 15 میلیون که به حساب من بود را قفل کردند تا زمان برگشت پسرم از خارج و در صورتیکه بعد از 20 روز برنگردد پول را برداشت می کنند. پس این صحبت ها که دوستان مینویسند حتما" بایستی برای کنسول یکی از 3 مورد بالا را نشان بدهید چیه؟
2- آیا در ترم آخر دانشگاه مجوز خروج محددا" میدهند؟
3 - تست آنتی بادی انفولانزا باید در ایران بدهیم ؟ آیا اگر همه واکسن ها را در ایران زده باشیم باز هم واکسنی در دوبی میزنند؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع صحیح دارند و تجربه خودشان یا نزدیکان را دارند جواب بدهند.
ممنون
در مورد دو سوال اول شما تجربه اي ندارم، اما در مورد سوال سوم شما تجربه تلخي دارم که برايتان بازگو ميکنم به اميد اينکه شما اشتباه ما را انجام ندهيد.من و همسر و دخترم در تاريخ 20 فروردين در ابوظبي مصاحبه داشتيم.با توجه به تعطيل بودن کشورمان درايام عيد نوروز، اواخر اسفند براي تزريق واکسن ها به اينستيتو پاستور مراجعه کرديم.تعدادي از واکسن ها را آنجا و تعداي را در کلينيکي واقع در اشرفي اصفهاني تزريق کرديم.جمعا" شد حدود 250 هزار تومان.تست آنتي بادي آبله مرغان هم براي خودم و همسرم انجام دادند و براي دخترم به اشتباه !!!گفتند لازم نيست!!!!با خوشحالي رفتيم ابوظبي و در اين انديشه بوديم که هيچ واکسني نبايد بزنيم.دکتر بعد از ديدن کارت واکسن ها گفت چون شما حدود يکماه قبل همه واکسن ها را زده ايد
الان بايد همه دوباره تجديد شوند
!!!دخترم هم که به فرمايش مسئولين پاستور تست آنتي بادي نداده بود واکسن آبله مرغان دريافت کرد!!! 2.000 درهم فقط هزينه واکسن هايمان شد!!!هزينه معاينه دکتر و عکس قفسه سينه و آزمايش خون هم جداگانه دريافت شد که فکر کنم حدودا" رويهم با واکسن ها 4.000 درهم شد.
توصيه من به شما دوست عزيز اينست که :
1)حتما" حتما" نزديک زمان مصاحبه واکسن هايتان را بزنيد تا آن فاصله يکماه طي نشده باشد ونياز به تجديد نباشد
2)حتما" همگي تست آنتي بادي آبله مرغان انجام دهيد.در اينصورت از واکسن گرانقيمت آبله مرغان معاف خواهيد شد
به اميد موفقيت شما دوست عزيز
با سلام به شما دوست عزیز و ممنون از راهنمائی شما
برای من کمی تعجبه زیرا واکسن ها که میبایست صورت گیرد معمولا" از اول زندگی بایستی زده شود و اگر برگه واکسن ها را داشته باشیم که دیگر تزریق واکسن مجدد نمی خواهد و اصولا" اینکه 1 ماه بگذرد اعتبار ندارد دیگر معنی پیدا نمی کند زیرا مثلا" کارت واکسن من مربوط به سالیان گذشته است و یا دخترم که 14 سال دارد از اول زندگی همه را زده است واینکه بگویند چون از 1 ماه گذشته اعتبار ندارد کمی عجیب به نظر می رسد فقط ممکن است تست آنتی بادی در خصوص آبله مرغون را انجام دهند یا مثلا" 1 واکسن که مثلا" جدید میباشد و یا واکسن آنقولانزا که آن هم ما همگی امسال زده ایم . من کمی گیج شدم اگر ممکنه برام کمی بیشتر توضیح بدید.
ممنون میشم.
دوستانی هم که میتونند حواب سوال 1 و 2 من را هم بدهند خیای ممنون میشم.
با تشکر از شما عزیزان
دوست عزیز بزارین از تجربه خودم بگم.من تابستون امسال ارمنستان مصاحبه داشتم.اولا زمان مصاحبه خیلی مهمه چون در فصل های گرم سال اصلا واکسن آنفولانزا پیدا نمیشه.منم نمیدونستم و وقتی پاستور رفتم اینو بهم گفتند.در ارمنستان هم هیچ ایرادی از من نگرفتند.من تنها واکسنی که زدم MMR بود که اونم چون قبل از رفتن به پاستور باهاشون تماس گرفتم بهم گفتند که تهران پیدا نمیشه.توی همون شهرستان بزن و حتما باید یک ماه قبل از رفتن واسه آزمایش پزشکی زده باشین.منم این کارو کردم.توی پاستور ازم سوال کردند که خدمت رفتی؟منم چون رفته بودم و واکسن های سه گانه رو زده بودم با دادن کارت پایان خدمتم همه واکسن هارو برام وارد کرد.حتی در مورد هپاتیت هم همینجور.برای آبله مرغان هم اون موقع واکسنش نبود ولی من بچگی گرفته بودم.اتفاقی که افتاد این بود که پاستور گفت برو آزمایش بده تا مدرکی داشته باشیم که آنتی بادیش توی خونت هست.ولی چون یک هفته طول می کشید و من فرداش پرواز داشتم این کارو نکردم.رفتم دکتر ارمنستان ازم پرسید که تا حالا آبله گرفتی گفتم بله بهم گفت جایی از بدنت جاش مونده؟خلاصه واسم توی برگه پزشکی varicella history زد.(مطمئنا کشور به کشور باهم فرق میکنه و اگه آنکارا و ابوظبی بود به هیچ وجه قبول نمیکردند)