2013-12-14 ساعت 11:57
(2013-12-14 ساعت 10:28)fakhrinejad نوشته: ... وکالت نامه برای کیسهای چند نفریه؟ چون من کیسم یک نفره هستش.بله. من فکر کردم کیس شما چند نفره هست و یکی از اعضای خانواده می خواد بقیه ویزاها رو بگیره. اگر یک نفرید که احتیاج به وکالت نامه ندارین دیگه. نه اذیتی در کار نبود. البته خانمه یه ذره بد اخم بود. منتهی اول کار بدون این که منتظر بشم برای احراز هویت خیلی مته به خشخاش بذاره کپی پاسپورت ها رو بهش دادم و اونم چیز دیگه ای ازم نخواست. ولی از 10 ماه پیش تا حالا ممکنه روال کارش یا حتی کارمند مربوطه عوض شده باشه. شما اگر آدرس هتل و آدرس این شعبه رو وارد گوگل مپ کنی متوجه میشی که فاصله هتل نواپلاس تا این شعبه 1.8 کیلومتر هست. با ماشین 5 دقیقه و پیاده 17 دقیقه طول می کشه که از هتل به این شعبه برسی. فقط اگر دوست داری شنبه ها هم باز باشه به نظرم این شعبه اینطوری نیست.
این شعبه شما رو اذیت نکرد سریع ویزاتونو تحویل داد چون هتل من نزدیک بلوار آتا ترک هستش (نوا پلاس) فک کنم این خوب باشه
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی