2013-12-17 ساعت 22:23
(2013-12-17 ساعت 09:31)maxsupermax نوشته: سلام بر بزرگ بانوی ناحیه North Dallas حاج خانم مهدیس - تکسوار عرصه خدمت بی منت.
تا اینجا که با مهاجرسراییان بودم و هستم جز کارگشا بودن شما و محبت کردن از شما به افراد چیزی نشنیدم. جای آبجیم دستتونو هم می بوسم و تشکر دارم به خاطر رک بودنت و کمک های بی بدیلت.
البت لیاقت زیارت هم نداشتیم تا بحال . بماند.... بالاخره بعضی , مثل خودم از راه دور " السلام علیک یا خیر الناصرین و یا اکرم الطبیب الاحوال " خدمتتون عرضه می کنیم ولی چه سود که قصور از ماست و تا بوده از "ماست که برماست."
منم برام پیش اومده به افرادی که اولین پست مهاجرسراشون " هل من الناصرا" یانصرونی" بوده تماس گرفتم طرف فکر کرده قراره 10 نفر دیگه پشت من بهش زنگ بزنن خودشو کشیده کنار که نه جدی نبوده و اونقدرم بالا نزده قضیه و اینا که خودم پشیمونی (هاپوو) کردم که ای داد چرا بهش زنگ زدم و خواستم کمکش کنم.... اونم الله وکیلی بی چشمداشت بوده . ولی راه دور نریم من ایرانی به شخصه قدر نشناسم مابقی گلها همه خوب .
فرمایشات پست شده بالا ... نه تنها حرف دل شما و بنده هست و حرف بسیاری دیگه هم هست .
ان الله مع الصابرین و هو الرحم الراحمین
*** من ایرانیم ولی عربیم امشب گل کرده بود ببخشید***
جناب maxsupermax عزیز شما همیشه به من لطف داشتید

و بنده شخصا بر شما

و امیدوارم به زودی سعادت دیدارتون رو داشته باشیم ( بنده و همسرم و کوچولوی 6ماهم ) خوشحال خواهیم شد ...

امیدوارم هر جا هستید موفق و پیروز باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .