کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-12-16 ساعت 21:26)محبت نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 13:51)shekari نوشته:  با تشکر از تمام بچه های گل مهاجرسرا و خصوصا مدیران زحمتکش پیچ واکسیناسیون.
چند تا سوال داشتم که خیلی برام مبهم هستن،ممنون میشم از بچه های مهاجرسرا که راهنماییم کنند.
1-باتوجه به اینکه وقت مصاحبم به احتمال زیاد خرداد یا تیر 93 هست و تا حالا من مرحله سوم واکسن هپاتیت((ب)) رو در اواخر آبان ماه 92 زدم و واکسن هپاتیتم تکمیل شده،می خواستم بدونم واکسن هپاتیت رو زود تکمیل کردم یا از نظر زمانی مناسبه؟
2-واکسن MMR رو هم مرحله دومش رو در اواسط مرداد ماه 92 زدم،آیا بهتره که تاریخ واکسیناسیون رو به تاریخی مثلا دو ماه مانده به تاریخ دقیق مصاحبه تغییر بدم و بعد ببریم به انستیتو پاستور برای گرفتن کارت بین المللی یا اینکه اصلا لازم نیست تاریخش رو عوض کنم چون احساس می کنم MMR رو کمی زودتر زدم.//اگر تاریخ واکسن زدن ها رو تغییر بدیم آیا در آزمایشهای خونی که دکتر سفارت از ما می گیره،معلوم میشه که چه موقعی دقیقا واکسن زده شده و با تاریخی که ما مثلا در کارت واکسیناسیون تغییرش دادیم یکی نباشه؟
3-واکسن دیفتری و کزاز رو هم یکبار در تیرماه 81 و بار دوم در مرداد ماه 89 زدم،آیا باید بازم این واکسن رو بزنم؟از مرکز بهداشت پرسیدم میگن که دیگه لازم نیست.
4-آنفولانزا رو هم با اینکه ممکنه اثرش از بین بره ولی در اواخر آبان 92 زدم،آیا تا وقت مصاحبه که خرداد یا تیر 93 هست لازم هست که دوباره بزنم؟
5-واکسن مننژیت رو نزدیک مصاحبه بزنم یا مهم نیست کی بزنم؟
6-من مطمین نیستم که آبله مرغان گرفتم یا نه،آیا باید اول تست آنتی بادی بدهم؟اگر جواب مثبت است،کی باید این تست رو بدم؟و اگر عددی که تست نشون میده پایین بود،آیا مرکزی در تهران هیت که این واکسن رو تزریق کنه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد.
شاید خیلی از بچه های دیگه بعضی از این سوالات رو داشته باشند.
ممنونم میشم از بچه های با تجربه مهاجرسرا و مدیران محترم که لطف کنند و در این باره من رو راهنمایی کنند.
با تشکر از زحمات بی دریغ همه بچه هایی که فعال هستند.
امیدوارم خبر دریافت ویزای تمام بچه های 2014 رو تا آخر پروسه بشنویم.
سلام
1-واکسن هپاتیت اعتبار 10 ساله داره و موردی نداره زودتر زدنش.
2-MMRهم موردی نداره. و خیر در آزمایشات خون این مورد که شما کی واکسن زدید مشخص نمیشه.
3-TD هم باید0-1-7ماهه زده بشه و امارات تو این زمینه سخت گیره. ایروان خیر.
4-آنفولانزا 6ماه تا یکسال ایمنی میاره اما کلا برای بهار و تابستون نیازی به تزریقش نیست.
5-واکسن مننژیت رو هر وقت میتونید بزنید اما برای بچه های 12 تا 18 ساله ست.
6-تست تیتر آنتی بادی بدید برای آبله مرغان و فراموش نکنید اگر واکسنش گیرتون بیاد گرون قیمته و نا مطمئن حدود 250000تومان.SmileSmile
به امید موفقیتتWink

در تکمیل جوابی که دوستمون دادند، من در ذهنمه که MMR هم مورد داره، یعنی باید به فاصله 3 ماه قبل مصاحبه زده باشی یعنی یکی سه ماه قبل مصاحبه و دومی به فاصله یک ماه بعد که می شه دو ماه قبل مصاحبه مخصوصا برا ابوظبی البته من اینی که می گم از تجربیات بچه های 2013 در ذهنم هست.
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: m_yek ، قصه گو ، محبت ، shekari ، sib 24

پیام‌های این موضوع
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط iris - 2013-12-17 ساعت 23:59
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان