کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-12-18 ساعت 09:43)mohsen_bv66 نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 18:24)shekari نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 15:34)mohsen_bv66 نوشته:  سلام
ما 25 آذر رفتیم انستیتو پاستور ((بابت راحت
....
تشکر پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن.
سلام آقا محسن عزیز،
با توجه به تجربه بچه های سال پیش و
...
حتما باید زد.
آنفولانزا هم اصولا در فصل پاییز زده میشه و در بهار و تابستان نیاز نیست و اصلا تو این فصلهای بهار و تابستان وجود نداره،شما می تونید الان اگه هست بزنید و من از دکتر بهداشت پرسیدم گفت که 6 تا 9 ماه یا حتی 1 سال مصونیت داره.--قیمتش هم من که 26000 تومن بود وساخت هندوستان بود خریدم.--در ضمن حتما شیشه واکسن رو نگه داری و با خودت ببری انستیتو پاستور تا لیبلش رو روی کارت بین المللی بچسبونند.
...

با تشکر از راهنماییتون
فقط بابت آنفلونزا، با کیس نامبر ما که فکر میکنم حدودای اردیبهشت خرداد باشیم بهتره الان تا واکسنش هست پیدا کنیم بزنیم یا کلا بی خیالش بشیم(به همون علت بهار و تابستون)
با توجه به اینکه به در فصول بهار و تابستان واکسن آنفولانزا وجود نداره، به نظر شخصی من بهتره که واکسن رو بزنید تا حداقل خیالتون راحت باشه که تو پاییز امسال زدید و حداقل 6-9 ماه مصونیت داره و حداقل دکتر سفارت می بینه که در فصل پاییز این واکسن رو زدید.
فقط اگه می زنید شیشه واکسن رو که روی اون لیبل هست دور نندازید و وقتی که به انستیتو پاستور تجریش رفتید یادآوری کنید که این لیبل رو روی کارت بین المللی بزنند،چون این جوری معلوم میشه که واکسن رو کی زدید چون روی واکسن تاریخ وجود داره و نشون می ده که تولید واکسن واسه چه سالیه.
مرسی از توجه شما
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط shekari - 2013-12-18 ساعت 20:49
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان