2013-12-18 ساعت 23:08
(2013-12-18 ساعت 22:59)yalda91 نوشته:(2013-12-18 ساعت 10:43)kamalir36 نوشته:(2013-12-18 ساعت 00:09)yalda91 نوشته: دوستان يه سوال كسي تجربه اينو داره كه به كنسوله تركيه نامه بزنه وبخواد رسيدكي كنه ؟؟؟ من خيلي امشب داغونم همش دنباله راه حلي هستم ميشه اكه كسي تجربه داره بكه . مرسي
یلدا جون
اینجا بحثش بود که نامه برای رسیدگی بفرستند که ITEX عزیز یک فرم پیشنهاد کردند. می تونی از همین فرم استفاده کنی. امیدوارم که خیلی زود جواب بدهند و خبر کلیر شدنتو اینجا ببینیم.
http://mohajersara.com/thread-1857-post-...#pid441580
مرسي ريتا جون من قبلا اون فرم ديده بودم سوالم اين بود كه كسي به كنسول امريكا در تركيه نامه داده جون مصاحبه انكارا بوده بايد به سفارت اونجا نامه زد خواستم ببينم كسي به تجربه داره يا نه
ايتكس جان شما به وزارت امورخارجه امريكا نامه اي داديد؟ من نمي خوام كارمو بيجيده كنم ١١ماه انتظار مي كشم بسه ديكه .مي خوام جايي باشه كه برام برسي كنن ونتيجه بده
من تقریباً به همه جا نامه دادم فقط یکجا بهم معرفی شده که قبلاً هم گفتم متأسفانه فقط شماره تلفن داره و آدرس ایمیل نداره و به دلیل اختلاف ساعت هنوز نتوستم زنگ بزنم. چیزی که تا الان فهمیدم ظاهراً کاری جز صبر از دست ما بر نمیاد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم