(2013-12-31 ساعت 15:41)nazanin fatemi نوشته:مجدد سلام(2013-12-31 ساعت 12:50)amir_leo نوشته:دوست عزیز...این تایید مدارک که در امضای ما می بینید..تایید رسیدن فرمهای اولیه به kcc است...و از طریق ایمیل به ما ابلاغ می شه...هیچ مواردی رو از طریق پست به برندگان اعلام نمی کنند...نامه دوم هم بعد از کارنت شدن کیس ...جایگزین نامه اول می شه(2013-12-31 ساعت 11:43)nazanin fatemi نوشته: حرفهای محبت عزیز کاملا منطقی و متین.... به قول سهراب سپهری چشمها را باید شست ...جور دیگری باید دید...امیدوارم این قضیه لاتاری را به عنوان یک شانس نبینیم به عنوان یک مهاجرت ببینیم با تمام ابعاد مالی ...شخصیتی...کاری...حتی روحی ...روانی و عاطفیسلام و عرض ادب
میخواستم بدونم شما که نوشتید مدارکتون تایید شده ، یعنی همون نامه دوم معروف رو دریافت کردید ؟ و از چه طریقی بهتون خبر دادن( پست یا ایمیل)؟
مرسی از راهنماییتون
یک سوال دیگه : من خیلی دیر اقدام به ارسال فرمها کردم ولی طبق چیزایی که دوستان اینجا نوشته بودن در ایمیل ارسالی به KCC ازشون خواستم که دریافت مدارک رو بهم خبر بدن که دو روز بعد از ارسال این ایمیل واسه من اومد:
Thank you for your inquiry
The information you provided will be included in your case file for review
منظور شما از تاییدیه همین هست آیا؟
شماره کیس 2014as7###/ سفارت : ایروان/ 1 نفر /مصاحبه : هفته آخر جولای /کلیرنس هم خوردم مثل مرد /مقصد : دالاس / اگه خدا بخواد جور میشه ما هم میریم