2014-01-05 ساعت 11:20
(2014-01-04 ساعت 20:54)soheila_chem نوشته: دوستان سلام. من به دنبال یه پاسخ درست و مطمئن برای سوالم هستم چون تقریبا زندگیم تحت الشعاع این موضوع قرار گرفته. سوالم اینکه اگر بعد از دریافت گرین کارت خارج شیم تا چه مدت "بدون دردسر" می تونیم به آمریکا "رفت و آمد" کنیم؟ من بار اول یک ماه موندم و برگشتم. ماه دیگه میشه شش ماه که خارج از آمریکا هستم. آیا الزاما بایستی سر شش ماه برگردم یا میتونم تا 11 ماه خارج آمریکا باشم؟
و سوال مهم تر اینکه اگر این بار هم بیام و به هر علت نتونم بمونم و خارج شم بعد یه مدت کوتاه، آیا در بازگشت سوم به آمریکا آفیسر گرین کارتم راتوقیف می کنه؟
کلا چه مقدار میشه به این روند ادامه داد؟ تا چه زمانی افیسرها روی این ورود و خروج حساس نیستند؟ (میدونم که راه حلی به نام پاس سفید هست البته)
متشکرم از لطف تون برای پاسخ
دوست عزیز اولین بار میتونید بیشتر از 6 ماه و کمتر از یکسال بیرون از آمریکا باشید ولی برای بار دوم و سوم نمیتونید گرین کارتتون ضبط میشه برای بارهای بعدی باید کمتر از 6 ماه بیرون باشید ولی کلا این مسئله رفت و آمد مال قدیمها بوده که کاری نداشتن و خیلیها 6 ماه اینور بودن 6 ماه اونور الان دیگه چند سالی هست که گیر میدن و اجازه نمیدن از گرین کارت به جای ویزای توریستی استفاده بشه حتی برای بار اول و دوم هم سلیقه ای عمل میشه و بستگی به نظر آفیسر داره حالا یکبار برید و ایران بمونید اشکال نداره ولی این ریسک رو نکنید که این کار رو هی تکرار کنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری