2014-01-07 ساعت 06:11
(2014-01-04 ساعت 15:03)lilistar نوشته: سلام مجددلیلی استار عزیز
من يه اشتباهي اولين بار كه فرم 230 را پر كردم در آدرس امريكا كه براي دريافت گرين كارت داده بوديم داشتم يعني محله ROSWELL در آتلانتا را به صورت ROSEWELL نوشته بودم در سري اول CONTACT INFORMATION SHEET هم همانطور نوشته بودم ولي بعدا زمان مراجعه براي مصاحبه فرم CONTACT INFORMATION SHEET آن را تصحيح كرده بودم و به سفارت تحويل دادم ولي الان روي همه پاكتهاي زرد همون فرم اوليه با يه حرف E اضافه هست به نظرتون به خاطر اين موضوع من بايد اعلام كنم كه تغيير آدرس داريم و در سايت USCIS و پست بايد برم تصحيحش كنم يا اينكه پست اونا با توجه به اينكه محله را ميشناسه خودش متوجه ميشه كه منظورم همون ROSWELL بوده ؟
اصلا نگران نباش من خودم ادرسم را از تگزاس به واشنگتون تغییر دادم !!! و گرین کارتم هم به دستم رسید بدون مشکل.
شما در داخل اکانت USCIS ادرس را اصلاح کن و روی پاکت زرد دور ادرس نوشته شده با خودکار قرمز کادر بکش و روش یم ضربدر بزن و جلوش با خودکار قرمز آدرس دست را بنویس. من خودم اینکارو کردم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز