2014-01-07 ساعت 17:04
(2014-01-07 ساعت 13:28)5ina نوشته:سلام(2014-01-07 ساعت 12:13)kamranh نوشته: سلام
آقا من یه سوال دارم فکر می کنید اگه الان تا 4300 اعلام کنن تاریخ مصاحبه ها به چه صورت می شه کسی اطلاع داره مثلا از 3700 تا 3800 تا کی میرن مصاحبه و از 3800 تا 4300 کی وقت مصاحبه دارن ؟؟؟ اگه از 1 مارچ حساب کنیم من هر طور حساب می کنم می بینم بعد از اسفند مصاحبه دارم این از این روند کلیرنس که اینقدر طول کشیده اگه مثلا من 5 فروردین مصاحبه داشته باشم با یه کلیر 120 روزه هم مواجه بشم (البته خدا نکنه این اتفاقا دیگه بعد از عید بیافته امیدوارم حداکثر زمان کلیر همون 30 روز و یا کمتر باشه) باید خواب کشور بلاد کفرو ببینم اصلا اعصابم خراب شده ...
دوستان منتضر انرژی مثبت تون هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم .................
با توجه به روند کلییر شدن دوستان ۲۰۱۳ هرچی به ۳۰ سپتامبر نزدیکتر میشد روند کلیرنس هم خیلی کوتاهتر میشد، همینطور که میتونید به وجه های منفی قضیه نگاه کنید میتونید طرف مثبت قضیه رو هم ببینید..اینطوری احساس بهتری هم خواهید داشت. از الان نگران کلیرنس نباشین، امیدوارم هرچی که به صلاحمونه اتّفاق بیفته و به قول داداش امینِ عزیزم خداوند آرزو هامون رو در تقدیرمون قرار بده، با آرزوی موففقیت برای همه +++++++
فدات سینا جان و شما هم رو اسفند برای مصاحبه حساب کن و مطمئن باش کلیر کوتاهتری در انتظارته و اینم کلی انرژی مثبت برا عزیزان
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امید که پروردگار آرزوهاتون رو در تقدیرتون قرار بده
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.