2014-01-08 ساعت 01:27
(2014-01-08 ساعت 01:01)adelkhani نوشته:(2014-01-08 ساعت 00:42)masuodrh نوشته:(2014-01-07 ساعت 17:50)adelkhani نوشته:(2014-01-07 ساعت 17:06)derakht01 نوشته: خب کی باید برین مصاحبه؟ برای تاییده مدرک کارشناسی فکر میکنم باید به سایت وزارت علوم مراجعه کنید، اگه زمان مصاحبه تون نزدیک نیست اقدام کنید. اما در مورد نقص مدرک، من اطلاعی ندارم، دارالترجمه دانشجو کلا به ما گفت باید حتما تاییدیه داشته باشه ترجمه بشه، به همین خاطر ما رفتیم دنبال همچین پروسه ای...30 بهمن و می ترسم نرسیم
(2014-01-07 ساعت 16:59)adelkhani نوشته: مال ما نداره تا اون موقع اگه نرسه و نقص مدارک بخوریم امکان داره کلا ردمون کنن ؟
دوستان برای مصاحبه شما هیچ نیازی به تایید مدارک تحصیلی در وارت علوم ندارید..چون اصلا نیازی به تایید وارت امور خارجه و دادگستری نیست
باور کنید من و همسرم همه مدارک لیسانس و فوق و دکتری رو بدون تایید وزارت علوم و فقط با مهر دارالترجمه بردیم مصاحبه و هیچ مشکلی هم وجود نداشت
استرس الکی برای خودتون درست نکنید
مگر اینکه کلا میخواین مدارک خودتون رو از الان برای ادامه تحصیل در اونور هم آماده کنید که خب اون بحثش جداست و نیاز به همه تاییدیه ها داره
دوست عزیز واقعا ازت ممنون خیالم راحت شد چون انقدر حرفهای متفاوت می زنن که ....... همه دارلترجمه ها میگن همه مدارک باید تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری رو داشته باشه درسته ؟
خب اون ها شاید دقیقا نمیدونن شما ترجمه رو با چه هدفی میخواین
ما اتفاقا مدارکمون رو به یکی از دالترجمه های معتبر تو انقلاب دادیم
هزینه الکی برای تاییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه ندین
خیلی از ترجمه ها رو بهتون برمیگردونن و کلی تو ذوقتون میخوره به خاطر هزینه هایی که کردین
موفق باشین..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار