کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
سلام
یکی از دوستای من مدارکش رو حدود 5 6 ماه پیش با DHL فرستاد و حدود چند هفته پیش با تماسی که با کی سی سی داشت در مورد رسیدن مدارک و صحتشون این جواب رو بهش دادن. حتی تماس هم گرفت ولی کی سی سی میگه نمیتونه اطلاعات در اختیارش بگذاره.

Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
خودش که میگه من اطلاعات رو کامل و دقیق ارسال کردم.

این هم ایمیلی که واسشون ارسال کرد

Case Number:2014xxxxxxxxx
LASTNAME:
FIRSTNAME:
Date of birth:
Preference CategoryBig GrinV DIVERSITY
Foreign State Chargebility:IRAN
Dear sir/madam,
I have sent the completed forms(DSP122&DS230),photographs and barcode sheet with this number ofs DHL xxxxxxx.
Please inform me,that have my documents been received and are they acceptable for continution of my visa processing.thanks in advance.

به نظرتون چکار کنه؟اطلاعات رو دوباره با ایمیل واسشون بفرسه؟یا بگذازه واسه روز مصاحبه؟به نظرتون چرا کی سی سی این جواب رو تکرار میکنه؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: ebi1344

پیام‌های این موضوع
RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - توسط ebi1988 - 2014-01-17 ساعت 13:21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان