2014-01-21 ساعت 19:03
(2014-01-21 ساعت 16:07)navidshii نوشته: مرسی از همه ی دوستای خوبم.واقعا حس خوبیه این همه آدم واست خوشحال میشن.به قول معروف این شتریه که .... پس نیلوفر،Taghi،علی عزیز و بقیه دوستان همین روزاست که این حس خوب رو تجربه میکنید و اصلا یادتون نمیاد که سختی هم کشیدید.امیدوارم همونطور که قبلا مینو خانم گفتند حالا ها دوست و یاور هم بمونیمتبریک میگم دوست خوبم امید وارم که در تمام مراحل زندگیت سلامت و موفق باشی . همینجا از تمام اعضا و مدیران محترم مهاجرسرا که صمیمانه با خلوص نیت تمام اطلاعات و تجربیات خودشان را در اختیار دیگران می گذارن کمال تشکر را دارم و زمانی که در این سایت می گردم ومطالب شما عزیزان را می خوانم از آنها ئی که از موفقیت و پیشرفتشان صحبت می کنند شاید باورتان نشود آنچنان شاد می شوم که احساس می کنم این موفقیت و پیشرفت ها مطعلق به خانواده خودم است و لحظه ای که بعضی از عزیزان از گرفتاری ها که برایشان رخ داده صحبت می کنند بقدری ناراحت می شوم که حس می کنم باری سنگین روی سرم فشار می آورد . خدایا بقیه عمری را که تو به من می دهی می خواهم که تمام بندگانت را شاد سالم سلامت و موفق ببینم نمی خواهم که عمری را که تو به من می دهی هیچ بنده ایت را ناراحت و گرقتار ببینم .با آرزوی سلامتی و موفقیت برا همه ی بندگان خدا بخصوص مهاجر سرای ها