(2014-01-23 ساعت 22:33)mah65 نوشته: توی نامه ای که از طرف ان وی سی دادن برای اعلام وقت سفارت، در قسمت مدارک همه رو نوشته که ان وی سی میفرسته سفارت . وکیل هم به ما گفت که هیچ مدرکی لازم نیست ببرم برای مصاحبه به جز نامه مصاحبه. این مدارکی که جلوی در میگیرن چیه جریانش ؟ من که به جز شناسنامه خودم بقیه مدارک رو هم اصل و هم ترجمه و هم کپی برابر اصل فرستادم برای ان وی سی باز هم دم در چیزی میخوان از من ؟مدرکی که جلوی در میگیرن نامه دعوت به مصاحبه برای کسانی که تازه تشریف میبرن مصاحبه مانند شما و برگه نقص مدارک مخصوص کسانی که قبلا رفتن مصاحبه و کلیرنس خوردن حالا میرن برای گرفتن ویزا
یک سوال دیگه اینکه من به خاطر انقضای کم گذرنامه ام مجبور شدم تمدیدش کنم. اما همراه مدارکی که فرستادم ان وی سی گذرنامه قدیمی ام هست . وکیل گفته که هم قدیمی رو ببر هم جدید رو و بگو تمدید کردم و مشکلی نیست. کسی تجربه مشابه ای داره ؟ آیا ایراد میگیرن ؟
در مورد پاس راهنمائی وکیلتون درست نگران نباشید
نکته دیگه اینکه وقتی که در نامه nvc برای شما منظور شده عینا در لیست نوبت مصاحبه خود سفارت هم باید باشه سایتو چک کنید اگه نبود ایمیل بزنین سفارت و وقتتون رو تائید بگیرین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014