2014-01-24 ساعت 23:25
(2014-01-23 ساعت 22:33)mah65 نوشته: سلام به همگی .پیشاپیش ممنون از کمکی که میکنید. من مصاحبه ام نزدیکه و خیلی استرس دارم
با خوندن تجربیات دوستان سوالی برام پیش اومد که ممنون میشم کمکم کنید . توی نامه ای که از طرف ان وی سی دادن برای اعلام وقت سفارت، در قسمت مدارک همه رو نوشته که ان وی سی میفرسته سفارت . وکیل هم به ما گفت که هیچ مدرکی لازم نیست ببرم برای مصاحبه به جز نامه مصاحبه. این مدارکی که جلوی در میگیرن چیه جریانش ؟ من که به جز شناسنامه خودم بقیه مدارک رو هم اصل و هم ترجمه و هم کپی برابر اصل فرستادم برای ان وی سی باز هم دم در چیزی میخوان از من ؟
یک سوال دیگه اینکه من به خاطر انقضای کم گذرنامه ام مجبور شدم تمدیدش کنم. اما همراه مدارکی که فرستادم ان وی سی گذرنامه قدیمی ام هست . وکیل گفته که هم قدیمی رو ببر هم جدید رو و بگو تمدید کردم و مشکلی نیست. کسی تجربه مشابه ای داره ؟ آیا ایراد میگیرن ؟
دوست عزیز قبل از مصاحبه از طرف سفارت برای شما ایمیلی میاد که میگه چه مدارکی لازمه داشته باشید. ممکنه یک هفته زودتر بیاد. برای همسر من 4-5 روز زودتر اومد که دیر بود، چون اون موقع آنکارا بود! نهایتا نقص مدرک هم خورد. اینه که تجربه ما میگه شما اگر تمام مدارک رو هم فرستادید قبلا، ببینید تاریخ ترجمه هاتون کی بوده. اگر شناسنامه تون ترجمه قدیمیتر از 6 ماه داره، حتما یه ترجمه جدید ببرید. نمیخوام بهتون استرس بدم، ولی من همین مطلب رو توی این سایت خوندم و از وکیل پرسیدم، گفت نیاز ندارید، ما هم نبردیم، ولی لازم بود!