2014-01-25 ساعت 16:46
(2014-01-25 ساعت 14:20)Shahabpk نوشته: با سلام و تبریک خدمت همه دوستان که کلیر شدن . چه حس خوبی داره!
بلیط دو طرفه مربوط به کسانی میشه که ویزای توریستی دارن . چکار به شما داره؟ بیخود حرف این آژانس های هواپیمایی را گوش نکنید و پولتون را هدر ندید. اصلا سراغشونم نرید . شرکت های ترکیش ایرلاین ، قطر ، امارات و حتی لوفتهانزا بلیط ها را تو سایتشون مستقیم میفروشن و میتونید همونجا رزرو کنید و بعد به دفتر مرکزی برید و پولشو همونجا بدید و بلیط را بگیرید . از نظر قیمتی هم مناسب تر در میاد و گزینه های انتخاب هم بیشتر دارید و حتی جای صندلی هم دست خوتونه.
شاید باورتون نشه من 2 سال پیش از ترکیش ایرلاین برای همسر و دخترم بلیط کامفورت کلاس گرفتم دوتا باهم 1500 دلار. بلیط یکطرفه و خیلی هم با کلاس. بعضی وقت ها شرکت های هواپیمایی یک تخفیف هایی را برای بعضی پرواز های خاص میدن که آژانس ها اصلا اینو به مشتری ها نمیگن و برای خودشون نگه میدارن.
همین چند وقت پیش از قطری برای من ایمیل اومد که نوشته بود با کارت های عضو شتاب هم میتونی از سایتمون بلیط بخری!
سلام
گفته دوست عزيزمون كاملا" صحيح است شما همين الان نيز ميتونيد با كارتهاي شتاب بصورت ريال با انواع انتخابها از قبيل تاريخ و حتي ارزانترين در بين چند روز در هواپيمايي قطري انتخاب كنيد و بنابر اين اصلا" نگران نباشيد.
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun