2014-01-25 ساعت 22:28
(2014-01-25 ساعت 20:48)hamid_reza نوشته: من برای 25 مارچ از لوفتانزا بلیط خرید کردم . از تهران به سنفرانسیسکو . برای هر نفر 1423 دلار که از طریق کارت شتاب هم می تونی اونو بخری . تا حالا چند تا پرواز داشتم به سنفرانسیسکو از چند تا ایرلاین مختلف اما این اواخر از لوفتانزا خرید کردم . توی سایتش می تونی بلیط رو رزرو کنی و تا 72 ساعت از طریق لینک بانک سامان اونو پرداخت کنی . دلار هم به نرخ بازار برات محاسبه می کنه . یه لینک تبدیل برابری نرخ ارز هم داره . همه کاری از قبیل انتخاب صندلی ، نوع غذا ، اطلاعات و آدرس توی آمریکا و ... رو به راحتی می تونی از طریق خرید آنلاین انجام بدی . به خیلی از نقاط آمریکا( البته باید از توی سایتش چک کنی ) می تونی دو تا چمدون 23 کیلوئی رایگان ببری . پرواز خیلی راحت و خوبیه . از تهران میره فرانکفورت و از اونجا هم یه هاب سراسری به کل دنیا هستش دیگه . توصیه من به دوستان فقط پرواز با لوفتانزا هستش . کلاسش خیلی بالاتر و راحت ترا از سایر خطوط پروازی ( آلمانی ها رو باید بشناسین ) و تفاوت قیمتی هم با سایر خطوط نداره . کافیه امتحان کنین . قابل مقایسه با سایر ایرلاین ها نیستش.کلاس بندی قدیمی لوفت هانزا روی a340 های ماهان محشره
راستی تایپ هواپیماتون a380 است