2014-02-01 ساعت 00:52
(2014-01-30 ساعت 21:17)گل نهال نوشته:(2014-01-30 ساعت 16:44)daad نوشته: دوستان و سروران گرامی .من با كوله پشتي لپ تاپ كه پر بود و يك چمدان كوچيك ١٠ كيلويي و يه كيف زنونه با پرواز قطر رفتم كه مهماندار بهم گفت ٣ تا نميشه و با بدبختي كيف زنونه را گذاشتم تو كوله پشتي.
می شه بفرمایید داخل کابین چه نوع کیفی با چه وزنی بردید؟ و پروازتون رو هم ذکر کنید؟
من یه کوله پشتی تنیس حاوی لپتاب و پاکت های زرد و مدارک با یه چمدون کوچک حاوی کتاب و یه کیف زنونه میتونم ببرم؟با پرواز لوفتانزا.
ضمنن اگر پرواز لوفتانزا رو تجربه کردید، راحت هست ؟
باه با گوشي آيفون ٤ ميتونيد از طريق hot spot اينترنت گوشيتون را با لپ تاپ استفاده كنيد
سلام
ما روز یک شنبه (روز تعطیل ) اواسط ژنیوری وارد شدیم هر نفر دو تا ساک کری داشتیم هر کدام نزدیک 20 کیلو آخر نفرم سوار شدیم با ترکیشم اومدی غذاشم حرف نداشت فقط توش خیلی سرد بود پتوهم می دن ولی باز سرده.
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51