کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-02-06 ساعت 01:22)mtcanada نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 00:16)m_yek نوشته:  امروز رفتم پاستور تجریش دیدم خانم طاهرنژاد نیست از کارکنان اونجا جویا شدم که گفتن دیگه خانم طاهرنژاد اینجا کار نمیکند و از پاستور رفته وجای ایشون یه آقای جدیدی امده که قابل مقایسه با خانم طاهرنژاد نیست !!! Sad
من میخوام از این موقعیت استفاده کنم و فقط یه تشکری از ایشون کرده باشم واقعا به خیلی از دوستان مهاجرسرا کمک کردن امیدوارم هر جا هستند شاد و موفق و سلامت باشند .
با درود

درمورد اینکه ایشون برای همیشه دیگه پاستور تجریش نیستنداطلاع دقیقی ندارم.
ولی در پی پیرو صحبت های دوست عزیزمون ، بنده هم امروز تماس گرفتم که اگر خانم دکتر طاهرنژاد تشریف داشتند مراجعه کنم که در جواب بهم گفتند که برای ایشون یه چند وقتیه کاری پیش اومده که شاید نتونند بیان.
حتی برای هفته دیگه پرسیدم که باز هم فرمودند معلوم نیست ممکنه که کاری براشون پیش بیاد و نتوانند بیان.
من ساعت 8 تماس گرفتم ، خود خانم دکتر مرکز بودند ولی مسئول مربوطه فرمودند همین الان تشریف بردن و امروز هم نیستند.

امیدوارم اینگونه نباشه چون کلی از بار استرسی که رو دوش بچه ها سر این واکسن زدنا بود بخاطر وجود ایشون کم می شد.

بنده هم برای ایشون بهترین ها رو از خداوند منان مسئلت دارم.

ان شاالله که همیشه موفق باشند.
عزیزان از مراکز واکسیناسیون مرکز بهداشت اطلاعات بگیرید برای تزریق واکسن چون من خودم و خانواده ام واکسنها را بجز مننژیت همه را در مراکز بهداشت در شیراز مجانی تزریق کردیم و بعد کارت تزریق آنها را به مرکز بهداشت والفجر شیراز بردیم و در آنجا کارت زرد بین المللی صادر کردند و مننژیت را هم در مرکز حلال احمر به مبلغ 33900 تومان برای هر نفر تزریق کردند .بنابر این تمام هموطنان گرامی سعی کنید از مراکز بهداشت استفاده کنید برا تزریق واکسن ها و خیلی از مراکز بهداشتها هم از کارت زرد بین المللی اطلاعاتی ندارند شما سعی کنید به مراکز اصلی و استانی آنها مراجعه کنید و اطلاعات را مراکز استانی در خصوص کات زرد بین المللی دارند . با تشکر از حوصله وصبر شما
تشکر کنندگان: محبت ، amin arefi ، philter ، m_yek ، mtcanada

پیام‌های این موضوع
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط ali 1346 - 2014-02-07 ساعت 14:39
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان