2010-04-28 ساعت 13:20
(2010-04-28 ساعت 11:49)farzad101 نوشته: سلام بچه ها
يه كم در باره واكسن سرطان گردن رحم بهتون اطلاعات بدم
واكسنCervarix جهت جلوگيري از بروز سرطان گردن رحم هست كه جهت خانمهاي از 15 تا 25 سال تزريق مي شود و ما براي دختر 16 ساله ام در دوبي زديم به قيمت 650 درهم ( حدود 180 هزار تومان)
اين واكسن سه دوز دارد طي شش ماه
دوز دوم ظرف يك ماه پس از تزريق اوليه
دوز سوم سر 6 ماه از تزريق اوليه و يا 5 ماه پس از تزريق دوز دوم
ما چون تا يك ماه ديگر نمي رفتيم امريكا بنابراين واكسن دوز دوم را خريداري كرديم و داخل يخ تا تهران حمل كرديم و در يخچال گذاشتيم تا سر وقت ماه اول تزريق كنيم .
اين بسيار واكسن خوبي است و جديدا در اروپا و امريكا مي زنند و چون سرطان گردن رحم از چند نوع ويروس شناخته شده ايجاد مشود اين واكسن تقريبا 100 درصد از اين نوع سرطان شايع جلوگيري ميكند
حالا چرا ما در ايران نداريم نمي دانم
عكس جلد اين واكسن را به ضميمه مي گذارم بعلاوه لينكهايي در مورد اين نوع سرطان
من اگر اين واكسن در ايران اجباري نبود هم به بچه ام مي زدم . يادتان باشد كه پيشگيري هميشه به مراتب بهتر از درمان است اصلا نبايد فكر هزينه اش رو كرد و به هر زحمتي شده اين بودجه را كنار گذاشت.
ضمنا مارك ديگري از اين واكسن بتام Gardasil هم هست ولي مثل اينكه همين Cervarix موثر تر است و ما هم همين رو زديم
اين لينك رو هم بخونين
نكته مهم اينه كه اين واكسن به خانم حامله يا كسي كه ممكن است حامله باشد توصيه نمي شه من بروشور اين واكسن را هم ضميمه مي كنم
اينم يه لينك ديگه
چاكريم
خیلی ممنون از اطلاعات up to date شما. من که واقعا استفاده کردم.
فقط 3-2 تا نکته کوچیک دیگه هم من اضافه کنم:
توصیه American Society of Cancer یا ASC، تزریق این واکسن در دخترهای 12-11 سال هست. این واکسن حتی در سن 9 سالگی قابل تزریق هست. این موضوع تزریق در سن 15تا25 در واقع Catch-up Dose هست برای کسانی که در وقت مقرر قبلا واکسینه نشده اند. سن تزریق این واکسن با مطالعاتی که الان داره رو تاثیر و ایمنی زایی این واکسن انجام میشه ممکنه تغییر کنه
هنوز بطور قطع معلوم نیست که این واکسن برای چه مدتی ایمنی در برابر این ویروس ایجاد می کند. ممکنه مادام العمر نباشه
تاثیر این واکسن در مردان برای جلوگیری از بروز زگیل تناسلی و متعاقب اون سرطانهای ناحیه تناسلی در یک سری مطالعات اولیه تایید شده و سازمان غذا و داروی امریکا یا FDA ممکنه در چند سال آینده تزریق این واکسن برای مردان رو هم در برنامه واکسیناسیون کشوری امریکا بگنجونه. ما که فعلا قسر در رفتیم

باز هم ممنون
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)