کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-02-04 ساعت 18:23)محبت نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 12:27)inforfang نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 20:17)twins نوشته:  [quote='Natasha9' pid='454128' dateline='1388653583']
[quote='داودی' pid='454118' dateline='1388651782']
سلام دوستان
من تمامی واکسن ها رو از چند ماه پیش شروع کردم آنفولانزا و مننژیت هم زدم فقط مونده مرحله 3 هپاتیتم و مرحله 3 td میخواستم بدونم با توجه به کیس نامبرم اگه مرحله 3 هپاتیتم که اگه نزدیک مصاحبه هست نزنم (چون واکسن زنده هست ) واسه مدیکالم به مشکل بر نمیخورم به نظر شما زمان مصاحبه من کی میشه حدودا که بدونم واکسن بزنم یا نه؟ ممنون
کیس نامبر 53xxRolleyes

یکی لطفا مشخص کنه هپاتیت ویروس زنده اس یا خیر ؟
سلام

مهمترین راه مقابله با هپاتیت ویروسی پیشگیری از آن است .با توجه به راههای عمده انتقال بیماری و علل بروز آن انجام اقدامات پیشگیری و رعایت دستورات بهداشتی توصیه می شود. بهترین راه مقابله با ابتلاء به بیماری هپاتیت "ب " تزریق واکسن آن است. واکسن هپاتیت "ب" یک واکسن کاملا" بی خطر می باشد و شامل ویروس زنده یا مرده نیست بلکه یکی از اجزاء جدا شده از این ویروس می باشد و تا به حال موردی که دلالت برانتقال بیماری هپاتیت به دنبال استفاده از واکسن هپاتیت داشته باشد، گزارش نشده است . تزریق واکسن هپاتیت "ب" معمولا" در سه نوبت و به فواصل یک ماه و 6 ماه پس از اولین تزریق می باشد. تزریق واکسن در عضله بازو صورت می گیرد. تزریق واکسن می تواند تا 95درصد بر علیه بیماری ایمنی ایجاد کند. البته در برخی افراد به دلایل نژادی و توارثی و در افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی آنها دچار نقص می باشد ممکن است این واکسن ایمنی ندهد. چاقی و استعمال دخانیات تاثیر واکسن هپاتیت را کاهش می دهد.

البته کسانی که ناقل بیماری هپاتیت "ب" می باشند در صورتی که واکسن تزریق کنند ، ایمنی بر علیه ویروس در آنها پدید نمی آید. لازم به ذکر است تزریق واکسن هپاتیت به افراد آلوده به ویروس هپاتیت خطری در بر ندارد ولی نیازی به تزریق واکسن نداشته و به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.

دوستان من امروز مدیکالم رو تمدید کردم ، پروسش دقیقا عین گرفتن مدیکال برای اولین بار ه !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: romance33 ، taleghani ، محبت ، philter ، pari pariaaa

پیام‌های این موضوع
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط mechanicalengineer - 2014-02-07 ساعت 20:58
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان