2014-02-08 ساعت 19:20
(2014-02-08 ساعت 18:23)mechanicalengineer نوشته:من هم تقریبا تو همین تخصص فعالیت میکنم. اما یه حقیقت واقعی اینه که امریکا دیگه مهندس و پزشک و دکتر.... نمیخاد. اگر هم نیاز داشته باشه باید توانایی رقابت با افراد هم ردیفت که تو دانشگاههای مهم دنیا تحصیل کردند و از نظر سطح علمی به مراتب به روزتر از مهاجرهای جهان سوم هستند بر سر یک شغل رقابت کنی. اما برگ برنده میتونه تجربه کاری باشه که اگه تو اون تخصص خبره باشی به طور حتم برنده این ماراتون هستی!! حتی بچه های مکانیک سیالات که ایران کارای نقشه کشی و پیاده سازی سیستمهای تهویه مطبوع انجام میدادن تو کالیفورنیا به مشکل خوردند چون این استانداردهای کاری و طراحی به علت مصالح استفاده شده در ساختمانها و کلا جنس ساختار منازل از اصول خودش پیروی میکنن. اما در مقابل دوستانی که تو کار تعمیر لوازم گازسوز و کولرهای گازی و کلا ایر کاندیشن بودن بعد از یه دوره یک ماهه همگی مشغول به کار و درامد قابل قبولی دارن.(2014-02-07 ساعت 23:25)سلام مهاجر نوشته:(2014-02-07 ساعت 20:20)mechanicalengineer نوشته: دوستان بازار کار مهند سی مکانیک - سیالات توی ال ای چطوره و کارای تهویه مطبوع و دستگاههای مربوط به اون ؟ کارشناس فروشی و یا طراحی !
دوست من اگه تو زبان مشکل نداشته باشی و از تجربه کاری خوب و استاندارد و واقعی برخوردار باشی کار تهویه مطبوع و تعمیرات و نصب خوبه و سریع کار پیدا میکنی.
تجربه نصب ندارم ولی اینجا تو شرکتای مهندسی مشاور چندین سال کار کردم ! غیرازنصب، تو این فیلدا و مثلا مشابه اون چیزی که ما توایران کارشناس فروش و فعالیت تو بخشها وشرکتهای مهندسی داریم چطور ؟
خدای بزرگ و مهربون، به خاطر همه لطف و محبتت ازت ممنونم.