کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام به همگی،من سال آینده مصاحبه دارم.خیلی اتفاقی متوجه شدم اینجا چقدر راجع به خانم دکتر طاهرنژاد صحبت می کنن.ایشون همکلاسی من بودن!(در دانشگاه)الان زنگ زدم بهشون.درسته دارن میرن فرانسه و اقامت آنجا را دارن ولی طرحشون ۲ سال پیش تمام شده! و با پاستور قرارداد دارن.ا!اصل ماجرا چیز دیگریه!مدیر پایگاه شمیران یک پزشک عمومی به نام دکتر حضرتی هست که بسیار بی کفایت و بیمسؤولیته!بارها خانم دکتر درخواست تهیه واکسن بهشون دادن و نه تنها ترتیب اثر ندادن بلکه برعکس باهاشون برخورد کردن که همینه که هست و اگر ناراحتی برو!بارها داستان تکرار شده !خانم دکتر هم برای رییس پاستور داستان رو تعریف کردند که متاسفانه ایشون هم ترتیب اثر ندادند و گفتند اینجا جهان سومه!ما یک پزشک دیگه میاریم که تابع قوانین باشه!(یعنی ببخشید عبد و عبید!)خانم دکتر طاهرنژاد هم گفتن من دیگه همکاری نمی کنم اونها هم کلی خوشحال شدند و رفتند یک پزشک جدید اوردند به همین سادگی صورت مساله پاک شد!خانم دکتر میگفتند تا قبل از این مدیر بی مسوولیت همه واکسنها رو داشتیم ولی الان شدیم مرکز ارجاع!و به جای پیگیری,صورت مسأله پاک شد ولی این رو این رؤسا نمیدونستند که هرگز ماه پشت ابر نمیمونه و به لطف وجود مدیر محترم مهاجرسرا که با وجود سایت خوبشون دوستان رو راهنمایی می کنن،حقیقت آشکار میشه!فقط میتونم بگم متأسفم که انقدر راحت دروغ می گن که خانم دکتر طرحشون تموم شده! این رو همه پزشکها میدونن که طرح ۲ ساله نه ۴ سال!شرم آوره!
تشکر کنندگان: taleghani ، hamid.eng ، romance33 ، ffrfar ، aghaghia ، rezahoorjandi ، EKAM ، philter ، twins ، behrang3001 ، mtcanada ، mpas89

پیام‌های این موضوع
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sanaz.y - 2014-02-09 ساعت 11:06
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: