2014-02-13 ساعت 01:41
(2014-02-12 ساعت 11:49)soheilbadami نوشته:(2014-02-11 ساعت 12:15)کتایون نوشته: سلام دوستان عزیزنه دیگر جو مهاجر سرا مثل 2 سال پیش نیست ! و اکثرا به مشکلات باور دارن و بعنوان طبیعت موضوع پذیرفته شده است. تازه خود آمریکاییها هم باور میکنن
امروز بعد از چند ماه وقت پیدا کردم تا مطلبی بنویسم واقعا زندگی در اینجا یعنی دوباره متولد شدن است و همیشه کار کردن است خلاصه زندگی اینجا یعنی تبعید و و و خیلی سخت است نوشتن آن همه مشکله چون کسی باور نمی کند و فکر می کند ما می خواهیم دورغ بگویم و دیگران به اینجا نیایند.که سرزمین فرصتها به معنی فرصتهای یکسان و برای همه و در همه شرایط نیست. اما وضعیت بهتر خواهد شد و اصلاحات در راه است.
نه سهیل جان, چیز زیادی عوض نشده است فقط خواندن در مورد سختی های مهاجرت با لمس کردن آن از نزدیک تفاوت زیادی دارد و کسانی که الآن هنوز پا به مهاجرت نگذاشته اند همان حال و هوای دو یا سه سال پیش شما را دارند. من واقعا متاسفم که خانم کتایون زندگی مشکلی دارند ولی این زندگی مشکل شاید به خاطر نبود مثلث طلایی موفقیت یعنی زبان, تخصص, تطابق است. مسلم است که با کارهای فروشندگی و بدون تخصص لازم زندگی در امریکا واقعا دشوار است و من واقعا به خانم کتایون درود می فرستم که با این همه سختی مبارزه می کند و پسرش را به تنهایی بزرگ می کند تا آینده خوبی داشته باشد.
برای همه شما آرزوی موفقیت دارم
با آرزوی موفقیت برای شما